Ειδήσεις

Λεπτομέρειες και επιπτώσεις: Αλλαγή στα πλαστικά καπάκια των μπουκαλιών

Δείτε τους λόγους πίσω από την αλλαγή στα πλαστικά καπάκια των μπουκαλιών και την επερχόμενη οδηγία της ΕΕ. Μάθετε για τον στόχο της μείωσης των πλαστικών απορριμμάτων στις παραλίες και τις απαιτήσεις σχεδιασμού για τα προσαρτημένα καπάκια. Διαβάστε περισσότερα »
Ειδήσεις

LC Waikiki: Ο σεισμός της μόδας των Τούρκων στην Αθήνα

Δείτε τον σεισμικό αντίκτυπο της εισόδου της LC Waikiki στην ελληνική αγορά. Με καταβολές από τη γρήγορη μόδα και τις προσιτές τιμές, η LC Waikiki στοχεύει να γίνει ηγετικός παίκτης στην ευρωπαϊκή αγορά ένδυσης. Διαβάστε περισσότερα »
Ειδήσεις

Sklavenitis: Προειδοποίηση για απάτη, αύξηση κερδών και παράπονα εργαζομένων

Μείνετε ενημερωμένοι: Σκλαβενίτης εκδίδει προειδοποίηση για απάτη, επιτυγχάνει εντυπωσιακά κέρδη το 2021 και αντιμετωπίζει καταγγελίες εργαζομένων. Μάθετε περισσότερα: Η Σκλαβενίτης Σκλαβενίτης, η οποία είναι μέλος του Δ. Διαβάστε περισσότερα »
Ειδήσεις

Δείτε τα πλάνα στο SKAI: Εντυπωσιακές δεξιότητες ναυαγοσώστη

Δείτε εντυπωσιακές ικανότητες ναυαγοσώστη στον ΣΚΑΪ: Ένας ναυαγοσώστης που θα ζήλευε ακόμα και ο Σειρηνάκης. Παρακολουθήστε τους νεαρούς ναυαγοσώστες στον Άλιμο να επιδεικνύουν τεχνικές διάσωσης και το φιλί της ζωής κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας. Διαβάστε περισσότερα »
Ειδήσεις

Διακοπές ρεύματος στην Αττική: Λεπτομέρειες και παραδείγματα αποζημίωσης

Ενημερωθείτε για τις διακοπές ρεύματος στην Attica και μάθετε για τις αποζημιώσεις σε περίπτωση παρατεταμένων διακοπών. Βρείτε λεπτομέρειες σχετικά με τα δικαιώματα και παραδείγματα. Διαβάστε περισσότερα »
Ειδήσεις

Προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι αλυσίδες σούπερ μάρκετ: Ελλείψεις προσφοράς, αυξήσεις τιμών και καταναλωτικές τάσεις

Δείτε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει μια μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ, συμπεριλαμβανομένων των ελλείψεων προμηθειών και των αυξήσεων των τιμών. Μάθετε για τον αντίκτυπο των τάσεων της παγκόσμιας αγοράς και των προτιμήσεων των καταναλωτών για τοπικά προϊόντα. Διαβάστε περισσότερα »
Ειδήσεις

Διαταραχές προσφοράς & αυξήσεις τιμών: Προκλήσεις που αντιμετωπίζει μια αλυσίδα σούπερ μάρκετ

Δείτε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει μια μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ, συμπεριλαμβανομένων των διαταραχών της αλυσίδας εφοδιασμού και των αυξήσεων των τιμών. Η ρωσική αλυσίδα σούπερ μάρκετ MERE αντιμετωπίζει ελλείψεις σε βασικά είδη όπως ζάχαρη, αλεύρι και έλαια. Διαβάστε περισσότερα »
Ειδήσεις

Ξετυλίγοντας το μυστήριο: Το ραγδαία αυξανόμενο φαινόμενο των καταθέσεων ΑΤΜ

Δείτε την εκπληκτική αύξηση των καταθέσεων σε ΑΤΜ, που δεν μπορεί να εξηγηθεί. Καθώς οι πολίτες παλεύουν με την αδυναμία, οι καταθέσεις έχουν εκτοξευθεί στα ύψη εν μέσω μιας σαρωτικής ακρίβειας. Με τις καταθέσεις μετρητών στα ΑΤΜ να υπερβαίνουν τον μέσο όρο των αναλήψεων, η αξία των καταθέσεων έχει πενταπλασιαστεί, ενώ οι αναλήψεις παραμένουν σταθερές. Διαβάστε περισσότερα »
Ειδήσεις

Αίτηση για το Youth Pass: Αποκτήστε ένα κουπόνι 150 ευρώ στο gov.gr – Όλες οι πληροφορίες που χρειάζεστε

Δείτε τη διαδικασία αίτησης για το Youth Pass στο gov.gr και κερδίστε ένα κουπόνι αξίας 150 ευρώ. Μάθετε πού θα το ξοδέψετε και πότε θα λάβετε τα χρήματα. Εξερευνήστε το Market Pass 2, τα εισοδηματικά κριτήρια και τα επερχόμενα μέτρα στήριξης. Διαβάστε περισσότερα »
Ειδήσεις

Ειδοποίηση FDA: Κίνδυνοι αυτοκτονίας στα χάπια αδυνατίσματος – Διερεύνηση των Ozempic, Saxenda και Wegovy

Ο FDA ερευνά δημοφιλή χάπια αδυνατίσματος που συνδέονται με αυτοκτονίες. Ο EMA επανεξετάζει τους αγωνιστές των υποδοχέων GLP-1 για αυτοκτονικές σκέψεις. Τα πορίσματα αναμένονται έως τον Νοέμβριο του 2023. Διαβάστε περισσότερα »
Ειδήσεις

Επιδοτήσεις ηλεκτρικής ενέργειας: Επέκταση των μέτρων και επιπτώσεις στους απλήρωτους λογαριασμούς

Ενημερωθείτε για την παράταση των μέτρων και των επιδοτήσεων στους λογαριασμούς ρεύματος, όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος. Δείτε πώς τα μέτρα αυτά στοχεύουν στην ελάφρυνση του κόστους της ενέργειας και παρέχουν ένα μαξιλάρι έναντι πιθανών αυξήσεων των τιμολογίων. Διαβάστε περισσότερα »
Ειδήσεις

Ο Βαρδινογιάννης ελέγχει την Ελλάδα: Η χρυσή συμφωνία του Motor Oil στις κατασκευές

Ο Βαρδινογιάννης κλείνει τη χρυσή συμφωνία, αποκτώντας το μερίδιο του ομίλου Motor Oil στον Ελλάκτωρα. Η εξαγορά του 30,1% της Motor Oil από τους εφοπλιστές και την Anemo σηματοδοτεί μια σημαντική εξέλιξη στον κατασκευαστικό τομέα της Ελλάδας. Διαβάστε περισσότερα »
Ειδήσεις

Πιθανή καρκινογένεση της ασπαρτάμης: Ανησυχίες του ΠΟΥ και γνώσεις σχετικά με τη χρήση

Δείτε τον πιθανό κίνδυνο καρκίνου που συνδέεται με την ασπαρτάμη, ένα ευρέως χρησιμοποιούμενο γλυκαντικό. Ο ΠΟΥ αναμένεται να την κατατάξει ως πιθανό καρκινογόνο, προκαλώντας ανησυχίες για τα τεχνητά γλυκαντικά και την καθημερινή μας κατανάλωση. Διαβάστε περισσότερα »
Ειδήσεις

Πρόγραμμα αλλαγής θερμοσίφωνα: Αποτελέσματα & Οδηγός εξαργύρωσης κουπονιών

Δείτε τα αποτελέσματα του προγράμματος «Αλλαγή θερμοσίφωνα» για 120.000 νοικοκυριά και μάθετε πώς να εξαργυρώσετε το κουπόνι για έναν ηλιακό θερμοσίφωνα. Μάθετε τις προϋποθέσεις επιλεξιμότητας, τα ποσά επιδότησης και τα περιβαλλοντικά οφέλη και τα οφέλη εξοικονόμησης κόστους από την αντικατάσταση του παλιού ηλεκτρικού θερμοσίφωνα. Διαβάστε περισσότερα »
Ειδήσεις

Πρόσληψη 2023: 101 μόνιμες θέσεις – Υποβάλετε αίτηση τώρα για συναρπαστικές ευκαιρίες

Ψάχνετε για το Recruitment 2023; Δείτε δύο διαγωνισμούς τον Ιούλιο για 101 μόνιμες θέσεις εργασίας και εκατοντάδες νέες θέσεις εργασίας στους δήμους, τη ΔΕΗ και την ΕΑΒ. Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες και τα απαραίτητα προσόντα για αυτές τις συναρπαστικές ευκαιρίες. Διαβάστε περισσότερα »
Ειδήσεις

50% έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια: Εξερευνήστε διαδρομές και απολαύστε εκπτώσεις

Δείτε εκπτώσεις έως και 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, καθώς οι εταιρείες ανακοινώνουν μειώσεις. Η κυβερνητική παρέμβαση έχει οδηγήσει σε προσωρινές λύσεις για τις τιμές των εισιτηρίων. Εξερευνήστε τα δρομολόγια και επωφεληθείτε από τους μειωμένους ναύλους. Διαβάστε περισσότερα »
Ειδήσεις

Market Pass: Ενημέρωση σχετικά με πληρωμές και επιλεξιμότητα | Τελευταία νέα

Δείτε τις τελευταίες ενημερώσεις σχετικά με την επέκταση του Market Pass και το χρονοδιάγραμμα πληρωμών. Μάθετε αν οι δικαιούχοι μπορούν να περιμένουν ανακοίνωση παράτασης και πότε θα γίνει αυτή. Ενημερωθείτε για την παρεχόμενη οικονομική στήριξη και τα κριτήρια επιλεξιμότητας. Διαβάστε περισσότερα »
Ειδήσεις

Heatwave ‘Cleon’ Αποκαλύφθηκε η σοκαριστική πρόγνωση και διάρκεια – Ενημέρωση για τον καιρό

Μείνετε ενημερωμένοι σχετικά με την τελευταία πρόγνωση καιρού για τον καύσωνα «Κλέων» και τη διάρκειά του. Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού αποκαλύπτει περιορισμένες γεωγραφικές περιοχές που επηρεάζονται από υψηλές θερμοκρασίες, οι οποίες σταδιακά μειώνονται σε ένταση. Διαβάστε περισσότερα »
Ειδήσεις

Εφαρμόστε τώρα: Νέα προθεσμία για τα πλαίσια και την επιδότηση Smarthome

Κάντε αίτηση τώρα για τη νέα προθεσμία για τα πλαίσια και το smarthome με επιδοτήσεις. Το Υπουργείο Ενέργειας παρατείνει την περίοδο υποβολής αιτήσεων. Μάθετε για την επιλεξιμότητα και πού μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για προγράμματα εξοικονόμησης ενέργειας. Διαβάστε περισσότερα »
Ειδήσεις

Μείνετε δροσεροί στον καύσωνα: Πώς να νικήσετε τη ζέστη χωρίς AC

Μάθετε πώς να δροσίζεστε χωρίς κλιματιστικό στον καύσωνα. Μείνετε ενυδατωμένοι, κάντε κρύο ντους, χρησιμοποιήστε παγοκύστες και πολλά άλλα. Μείνετε δροσεροί και εξοικονομήστε χρήματα! Διαβάστε περισσότερα »
Ειδήσεις

Θερμοπληξία και αφυδάτωση: Σημεία, συμπτώματα και πρόληψη

Μείνετε ασφαλείς από θερμοπληξία και αφυδάτωση κατά τη διάρκεια του επικείμενου καύσωνα. Μάθετε τα σημάδια της θερμοπληξίας, συμπεριλαμβανομένων των υψηλών θερμοκρασιών του σώματος, του ξηρού δέρματος, του γρήγορου σφυγμού, του πονοκεφάλου, της ζάλης, της ναυτίας και της σύγχυσης. Διαβάστε περισσότερα »
Ειδήσεις

Διαδίδοντας χαρά και προσπαθώντας να μιλήσω κινέζικα: Η συγκινητική επίσκεψη του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε ένα κινεζικό σχολείο

Η συγκινητική επίσκεψη του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε ένα κινεζικό σχολείο, σκορπίζοντας χαρά και επικοινωνώντας με τα παιδιά μέσω παιχνιδιών και γλώσσας. Δείτε το βίντεο τώρα. Διαβάστε περισσότερα »
Ειδήσεις

Σταματίνα Τσιμτσιλή στην Πάρο: Αναζωογονητικές οικογενειακές στιγμές και μυστικά γάμου

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τσιμισίλη: Αναζωογονητικές οικογενειακές στιγμές στην Πάρο. Δείτε την αγαπημένη της παραλία, τα μυστικά του γάμου της και το ενδεχόμενο ενός τέταρτου παιδιού. Διαβάστε περισσότερα »
Ειδήσεις

Προφητεία του Αγίου Παϊσίου: Ο λυτρωτικός ηγέτης για την Ελλάδα

Δείτε την ανατριχιαστική προφητεία του Αγίου Παϊσίου για την Ελλάδα και την επικείμενη λύτρωση από έναν ευλογημένο ηγέτη. Εξερευνήστε την κατάσταση της Ελλάδας, την ανάγκη για μετάνοια και το κάλεσμα για αγώνα ενάντια στις κοινωνικές προκλήσεις. Διαβάστε περισσότερα »
To top