Επιμνημόσυνη δέηση για τον Γιάννη Φλωρινιώτη: Η μνήμη του καλλιτέχνη και η οδυνηρή απώλεια

Επιμνημόσυνη δέηση για τον Γιάννη Φλωρινιώτη: Η οικογένεια θρηνεί την ξαφνική απώλεια, ενώ βρίσκει παρηγοριά στην ειρηνική αναχώρησή του.

Επιμνημόσυνη δέηση για τον Γιάννη Φλωρινιώτη: Η μνήμη του καλλιτέχνη και η οδυνηρή απώλεια>

Επιμνημόσυνη δέηση προς τιμήν του Γιάννη Φλωρινιώτη, 40 ημέρες μετά το θάνατό του. Η σύζυγός του εκφράζει τη δυσπιστία της, βρίσκοντας παρηγοριά στην ειρηνική αναχώρησή του.

Τιμώντας τον εκλιπόντα καλλιτέχνη: Επιμνημόσυνη δέηση για τον Γιάννη Φλωρινιώτη

Πέρασαν 40 ημέρες από τον τραγικό θάνατο του Γιάννη Φλωρινιώτη και σήμερα, Σάββατο 15 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε μνημόσυνο για να θυμηθούμε και να τιμήσουμε τον αγαπημένο καλλιτέχνη.

Το 40ήμερο μνημόσυνο τελέστηκε στις 9:30 το πρωί στον Ιερό Ναό Ρόδου του Αμαράντου στον Πειραιά. Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για να αποτίσει φόρο τιμής και να τιμήσει τη μνήμη του Γιάννη Φλωρινιώτη.

Κατά τη διάρκεια της τελετής, η σύζυγός του εξέφρασε τη δυσπιστία της και τον βαθύ αντίκτυπο της απώλειάς του, δηλώνοντας ότι ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει ότι δεν είναι πια μαζί τους.

Βρήκε παρηγοριά στη γνώση ότι ο θάνατός του ήταν ξαφνικός και δεν συνοδεύτηκε από παρατεταμένη ταλαιπωρία.

Επιπλέον, η κόρη του Γιάννη Φλωρινιώτη, βαθιά επηρεασμένη από την απώλεια του πατέρα της, ήταν πολύ συγκλονισμένη για να κάνει δηλώσεις στην επιμνημόσυνη δέηση.

To top