Ενοχλητική κακοποίηση ζώων: Οι σοκαριστικές πράξεις βασανισμού και δολοφονίας ενός 22χρονου

Αδιανόητη σκληρότητα: Σοκαριστικές πράξεις βασανισμού και θανάτωσης γατάκια, η ενοχλητική εμμονή ενός 22χρονου. Η δικαιοσύνη πρέπει να επικρατήσει.

Ενοχλητική κακοποίηση ζώων: Οι σοκαριστικές πράξεις βασανισμού και δολοφονίας ενός 22χρονου>

Αδιανόητη σκληρότητα στις ΗΠΑ: Οι συγκλονιστικές πράξεις ενός 22χρονου άνδρα που βασανίζει και σκοτώνει γατάκια, εξομολογούμενος την ενοχλητική του γοητεία από την παιδική του ηλικία.

Πνίγοντας και ψήνοντας σε φούρνο μικροκυμάτων αθώα κατοικίδια, δεν έδειξε καμία μεταμέλεια. Συνελήφθη και κατηγορήθηκε για κακοποίηση ζώων, η δικαιοσύνη πρέπει να επικρατήσει.

Αδιανόητη σκληρότητα στις ΗΠΑ: Πνίγουν γατάκια και τα βάζουν στο φούρνο μικροκυμάτων

Σύμφωνα με το cwbchicago, ο Thomas Martel ομολόγησε σε έναν φίλο του ότι «του άρεσε να σκοτώνει γάτες και το έκανε από τότε που ήταν οκτώ ετών», σύμφωνα με τους εισαγγελείς.

Κάποια άτυχα κατοικίδια τα έπνιξε στην μπανιέρα και άλλα τα σκότωσε στον φούρνο μικροκυμάτων.

Όταν η φίλη του είπε ότι έπρεπε να σταματήσει αυτές τις αποτρόπαιες πράξεις, την έστειλε μακριά και της τηλεφώνησε αργότερα για να της ζητήσει δάνειο για να αγοράσει άλλο ζώο-θύμα.

Πέταξε τα πτώματά τους στον αγωγό σκουπιδιών.

Στις 18 Ιουνίου, η φίλη του Martel κοίταξε το τηλέφωνό του και βρήκε σοκαριστικά βίντεο και φωτογραφίες. Σε μία από αυτές, ένα γατάκι ήταν ακόμα ζωντανό και είχε γράψει ως λεζάντα «λίγο πριν το δολοφονήσω».

Η γυναίκα έστειλε τις φωτογραφίες και τα βίντεο στον εαυτό της και επικοινώνησε με την αστυνομία του Σικάγο.

Οι αρχές εντόπισαν μια σακούλα με εξαρτήματα γατούλας, τον οδήγησαν σε κέντρο για να αξιολογηθεί η ψυχική του υγεία και τον συνέλαβαν.

Οι εισαγγελείς απήγγειλαν στον 22χρονο τέσσερις κατηγορίες για βασανισμό ζώων και δύο κατηγορίες για βαριά κακοποίηση ζώων. Αν τελικά αποφυλακιστεί, θα του απαγορευτεί ρητά να έχει ή να έχει οποιαδήποτε επαφή με ζώα.

Ενοχλητική κακοποίηση ζώων: Οι σοκαριστικές πράξεις βασανισμού και δολοφονίας ενός 22χρονου
To top