Σάκης Κατσούλης: Μυστικά, χειραγώγηση και διαμάχη γύρω από τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Αποκαλύψτε το ιντριγκαδόρικο δράμα γύρω από τον Σάκη Κατσούλη, την πρώην φίλη του και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Δείτε κρυμμένα μυστικά, ισχυρισμούς χειραγώγησης και την πολύπλοκη δυναμική μεταξύ των ατόμων.

Σάκης Κατσούλης: Μυστικά, χειραγώγηση και διαμάχη γύρω από τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη>

Περιεχόμενα

  1. Σάκης Κατσούλης: Κατηγόριες και μυστικά της πρώην φίλης του
  2. Survivor All Star: Ο Σάκης Κατσούλης υπερασπίζεται τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Δείτε την ενδιαφέρουσα δυναμική μεταξύ του Σάκη Κατσούλη, της πρώην κοπέλας του, και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη. Ενώ ο Κατσούλης αναδείχθηκε νικητής του Survivor All Star, η πρώην του δεν κρατήθηκε, χαρακτηρίζοντας τη Ρουμελιώτη «πιόνι».

Μάθετε για τον χωρισμό τους, την επανασύνδεσή τους στο Survivor 2021 και τις δηλώσεις της πρώην του Κατσούλη, Έλλης Γελεβεσάκη. Η Γκελεβεσάκη κατηγόρησε τον Κατσούλη για χειραγώγηση και δίψα για δημοσιότητα, υποστηρίζοντας ότι η Ρουμελιώτη χειραγωγείται. Βυθιστείτε στις λεπτομέρειες της πολύπλοκης σχέσης τους και δείτε το αποκαλυπτικό απόσπασμα της συνέντευξης.

Σάκης Κατσούλης: Κατηγόριες και μυστικά της πρώην φίλης του

Ο Σάκης Κατσούλης, ο νικητής του Survivor All Star, βρέθηκε αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της πρώην φίλης του, Έλλης Γελεβεσάκη, η οποία τον χαρακτήρισε χειριστικό άτομο και υποστήριξε ότι κυνηγούσε τη δημοσιότητα.

Η Γκελεβεσάκη αποκάλυψε κρυμμένα μυστικά για τη σχέση τους στο παρελθόν, δηλώνοντας ότι ο Κατσούλης χρησιμοποίησε τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη ως πιόνι για δικό του όφελος. Παρά το γεγονός ότι ο Κατσούλης υπερασπίστηκε τη Ρουμελιώτη και τόνισε τον ισχυρό δεσμό τους, αναγνώρισε ότι η παραγωγή της εκπομπής επικεντρώθηκε στο να την παρουσιάσει ως γκρινιάρα.

Δείτε περισσότερα για τη δυναμική της σχέσης τους στη συνέντευξη που ακολουθεί.

Survivor All Star: Ο Σάκης Κατσούλης υπερασπίζεται τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Ο Σάκης Κατσούλης εμφανίστηκε στην εκπομπή «Οι Δεκαθεϊστές» μετά το Survivor All Star, όπου αναφέρθηκε στην αντίληψη που επικρατεί για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη ως γκρινιάρα.

Ο Κατσούλης υπερασπίστηκε τη σύντροφό του, αναφέροντας ότι η παραγωγή ανέδειξε τα αρνητικά της στοιχεία, ενώ παραμέλησε τα θετικά της χαρακτηριστικά. Επιβεβαίωσε τον ισχυρό δεσμό τους, αναφερόμενος στη Ρουμελιώτη ως «άνθρωπός του». Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ για να μάθετε περισσότερα για τη σχέση τους και την απεικόνιση της Ρουμελιώτη στην εκπομπή.

To top