Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Αποκαλύπτοντας την αλήθεια πίσω από το Survivor |

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αποκαλύπτει την αλήθεια πίσω από το Survivor και υπόσχεται να δώσει πραγματικά στοιχεία, αντιμετωπίζοντας παρανοήσεις και ανακρίβειες.

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Αποκαλύπτοντας την αλήθεια πίσω από το Survivor |>

Περιεχόμενα

  1. Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Αποκαλύπτοντας την αλήθεια πίσω από το Survivor
  2. Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους
  3. Προσαρμογή στην καθημερινή ζωή στην Αθήνα
  4. Μια υπόσχεση για την αντιμετώπιση παρανοήσεων
  5. Διάψευση των παραποιήσεων και έκφραση ευγνωμοσύνης

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Αποκαλύπτοντας την αλήθεια πίσω από το Survivor

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη επέστρεψε στην Ελλάδα μετά το αξιοσημείωτο ταξίδι της στο Survivor All Star.

Μέσα από την πλατφόρμα της στο Instagram, δηλώνει με έμφαση ότι θα δώσει πραγματικά στοιχεία για να αποκαλύψει την πραγματικότητα πίσω από τα παρασκήνια, αποδεικνύοντας ότι πολλά πράγματα δεν ήταν όπως φαίνονταν κατά τη διάρκεια του show.

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη επέστρεψε πρόσφατα στην Ελλάδα μετά το περιπετειώδες εξάμηνο ταξίδι της στο Survivor All Star στο Santo Domingo.

Μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, είναι αποφασισμένη να ρίξει φως στην αλήθεια, υποσχόμενη να δώσει απτές αποδείξεις ότι πολλά πράγματα δεν είναι αυτό που φαινόταν κατά τη διάρκεια του show.

Προσαρμογή στην καθημερινή ζωή στην Αθήνα

Η ταλαντούχα γυμνάστρια, η οποία πέτυχε μια αξιοσημείωτη τρίτη θέση, προσαρμόζεται σταδιακά στο πρόγραμμά της στην Αθήνα.

Σε μια σειρά από Instagram Stories, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της προς τους θαυμαστές της και τους διαβεβαίωσε ότι θα απαντήσει σε όλα τα ερωτήματά τους μόλις έχει χρόνο να ηρεμήσει.

«Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα πλήρως ότι επέστρεψα, μοιράζομαι Ιστορίες, κρατάω το τηλέφωνό μου και σου μιλάω μετά από τόσους μήνες. Είμαι αρκετά καλά σε γενικές γραμμές, αν και είμαι κουρασμένη και παλεύω να ξεκουραστώ με επιτυχία.

Πηγαίνουμε για ύπνο κάθε μέρα στις 6 το πρωί. Κάποιοι από εσάς μου στείλατε μηνύματα σχετικά με τη μειωμένη δραστηριότητά μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τώρα που επιστρέψαμε, θέλουμε να περάσουμε χρόνο με τις οικογένειές μας, να τακτοποιήσουμε επαγγελματικά θέματα και να τακτοποιήσουμε εκκρεμότητες», αποκάλυψε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Μια υπόσχεση για την αντιμετώπιση παρανοήσεων

Και συνέχισε: «Τις επόμενες ημέρες θα είμαι πλήρως στη διάθεσή σας. Θα απαντήσω σε κάθε ερώτησή σας. Υπήρξαν πολλές φήμες και εικασίες. Είμαι εδώ για να ξεκαθαρίσω τα πράγματα. Θέλω να εκφράσω την ειλικρινή μου ευγνωμοσύνη για την αμέριστη υποστήριξή σας.

Τα μηνύματα και η αγάπη σας ήταν συγκλονιστικά και θέλω να το επαναλαμβάνω αυτό κάθε μέρα. Χωρίς εσάς, δεν θα είχαμε πετύχει τίποτα. Έχουν κυκλοφορήσει πολλές ανακρίβειες και σκοπεύω να τις αντιμετωπίσω».

Διάψευση των παραποιήσεων και έκφραση ευγνωμοσύνης

«Αυτό που πραγματικά γεμίζει την καρδιά μου με χαρά είναι ότι ορισμένα άτομα που μας γνωρίζουν καλά και μας έχουν στηρίξει από την πρώτη σεζόν του Survivor παρέμειναν πιστά, ανεξάρτητα από το τι άκουσαν ή το πώς το μοντάζ μπορεί να μας παρουσίασε διαφορετικά. Η στήριξη και η αγάπη τους παρέμειναν ακλόνητες.

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Αποκαλύπτοντας την αλήθεια πίσω από το Survivor |

Το κύμα αγάπης είναι απεριόριστο και είναι δική μου ευθύνη να απαντήσω και να τεκμηριώσω με στοιχεία ότι πολλά πράγματα δεν ήταν όπως φάνηκαν ή όπως κάποιοι προσπάθησαν να τα παρουσιάσουν… Δεν θα τα αφήσω να περάσουν! Θα μιλήσω γιατί, όπως έχω δηλώσει, είναι άδικο και άδικο! Σας αγαπώ όλους!» κατέληξε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

To top