Μέτρα ασφαλείας λόγω υψηλών θερμοκρασιών: Κλειστά πάρκα στην Περιφέρεια Αττικής σήμερα

Κλειστά σήμερα: Όλα τα πάρκα και τα άλση στην Περιφέρεια Αττικής κλειστά λόγω καύσωνα. Μέτρα ασφαλείας για την αποφυγή πυρκαγιών. Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις αναβάλλονται.

Μέτρα ασφαλείας λόγω υψηλών θερμοκρασιών: Κλειστά πάρκα στην Περιφέρεια Αττικής σήμερα>

Περιεχόμενα

  1. Προσωρινό κλείσιμο πάρκων και αλσών στην Περιφέρεια Αττικής λόγω υψηλών θερμοκρασιών
  2. Κλείνουν πάρκα και άλση στην Περιφέρεια Αττικής λόγω καύσωνα

Προσωρινό κλείσιμο πάρκων και αλσών στην Περιφέρεια Αττικής λόγω υψηλών θερμοκρασιών

Για λόγους ασφαλείας και για την ελαχιστοποίηση του κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιών, όλα τα πάρκα και άλση αρμοδιότητας της Περιφέρειας Αττικής θα παραμείνουν κλειστά το Σάββατο από τις 9:00 π.μ. και για 24 ώρες. Το κλείσιμο αυτό, που διέταξε ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης, περιλαμβάνει δημοφιλείς περιοχές όπως το Πάρκο Τρίτση, το Πεδίον του Άρεως, ο λόφος Φινοπούλου και το Αττικό Επίσης.

Επιπλέον, αναβάλλονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί για αύριο το βράδυ στο θέατρο του Αττικού Άλσους, «Κατίνα Παξινού». Η λειτουργία των πάρκων την Κυριακή 16 Ιουλίου θα επανεκτιμηθεί με βάση τα τελευταία μετεωρολογικά δεδομένα και θα ανακοινωθεί από την Περιφέρεια.

Κλείνουν πάρκα και άλση στην Περιφέρεια Αττικής λόγω καύσωνα

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο όλα τα πάρκα και τα άλση αρμοδιότητας της Περιφέρειας Αττικής, όπως διέταξε ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης.

Το κλείσιμο αυτό εφαρμόζεται για λόγους ασφαλείας και για να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος πυρκαγιών που προκαλούνται από τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν. Στις περιοχές που επηρεάζονται περιλαμβάνονται το Πάρκο Τρίτση, το Πεδίον του Άρεως, ο λόφος Φινοπούλου και το Αττικό Επίσης.

Επιπλέον, αναβάλλονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί για αύριο το βράδυ στο θέατρο του Αττικού Άλσους, «Κατίνα Παξινού». Η λειτουργία των πάρκων την Κυριακή 16 Ιουλίου θα επικαιροποιηθεί με βάση τα τελευταία μετεωρολογικά δεδομένα και θα ανακοινωθεί από την Περιφέρεια.

To top