Λιγότερο δύσκολη και συντομότερη σκάλα που παρέχεται: Ο Τζο Μπάιντεν σκοντάφτει ξανά στη σκάλα του Air Force One

Ο Τζο Μπάιντεν σκοντάφτει ξανά στη σκάλα του Air Force One, παρά τη μικρότερη και ευκολότερη διαδρομή. Διαβάστε περισσότερα για το περιστατικό στο Ελσίνκι.

Λιγότερο δύσκολη και συντομότερη σκάλα που παρέχεται: Ο Τζο Μπάιντεν σκοντάφτει ξανά στη σκάλα του Air Force One>

Περιεχόμενα

  1. Ο Τζο Μπάιντεν σκοντάφτει ξανά στη σκάλα του Air Force One
  2. Ο Τζο Μπάιντεν σκοντάφτει ξανά στη σκάλα του Air Force One

Ο Τζο Μπάιντεν σκοντάφτει ξανά στη σκάλα του Air Force One

Παρά τη λιγότερο δύσκολη και μικρότερη σκάλα που προβλέπεται, ο Τζο Μπάιντεν, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, έπαθε ένα ακόμη σκόντο κατά την επιβίβασή του στο Air Force One.

Την Πέμπτη (13/7) στο Ελσίνκι της Φινλανδίας, ο Μπάιντεν έκανε ένα λάθος στα μισά της διαδρομής της σκάλας των 14 σκαλοπατιών που συνδέεται με το προεδρικό αεροσκάφος. Αν και φαινόταν ότι ήταν στα πρόθυρα πτώσης, ανέκτησε γρήγορα την ισορροπία του και συνέχισε μέχρι την είσοδο του αεροσκάφους.

Το περιστατικό αυτό συνέβη μετά τη συμμετοχή του στη διήμερη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στη Λιθουανία και τις συναντήσεις του με τους ηγέτες των σκανδιναβικών χωρών.

Ο Τζο Μπάιντεν σκοντάφτει ξανά στη σκάλα του Air Force One

Παρά τη χρήση μιας λιγότερο δύσκολης και μικρότερης σκάλας, ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν αντιμετώπισε άλλο ένα σκόντο κατά την επιβίβασή του στο Air Force One.

Το περιστατικό αυτό έρχεται να προστεθεί στην απαρίθμηση των προηγούμενων επεισοδίων σκοντάφτησής του. Στο Ελσίνκι της Φινλανδίας, ο 80χρονος πρόεδρος έκανε λάθος βήμα ανεβαίνοντας τη σκάλα των 14 σκαλοπατιών που συνδέεται με το προεδρικό αεροσκάφος. Ωστόσο, ανέκτησε γρήγορα την ισορροπία του και συνέχισε μέχρι την είσοδο του αεροσκάφους.

Καθώς το Air Force One ετοιμαζόταν να αναχωρήσει για την Κοινή Βάση Andrews, ο Μπάιντεν βρήκε χρόνο να χαιρετήσει τους θεατές στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ελσίνκι.

Το παραπάτημα αυτό συνέβη μετά τη συμμετοχή του στη διήμερη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στη Λιθουανία και τις συναντήσεις του με τους ηγέτες των σκανδιναβικών χωρών.

To top