Μαρίς Καρλάκη: Ένα ιερό Τάμα για την εγκυμοσύνη της στον Άγιο Ραφαήλ

Η Μαρία Καρλάκη μιλάει για το συναισθηματικό ταξίδι της εγκυμοσύνης της και το ιερό τάμα που έδωσε στον Άγιο Ραφαήλ. Δείτε τη συγκινητική ιστορία της επιθυμίας της για μητρότητα και τη βαθιά σύνδεση που μοιράζεται με το μωρό της.

Μαρίς Καρλάκη: Ένα ιερό Τάμα για την εγκυμοσύνη της στον Άγιο Ραφαήλ>

Η Μαρία Καρλάκη μοιράζεται μια ειλικρινή αποκάλυψη για το ταξίδι της εγκυμοσύνης της και το τάμα που έδωσε στον Άγιο Ραφαήλ.

Σε συνέντευξή της στο Καλοκαίρι Ναι, η γνωστή τραγουδίστρια μιλάει για τις εμπειρίες και τα συναισθήματά της κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Από τις αρχικές της αμφιβολίες μέχρι τη χαρμόσυνη στιγμή της ενημέρωσης του συντρόφου της, η Μαρία Καρλάκη προβληματίζεται για την επιθυμία της για μητρότητα και την ιδιαίτερη σχέση που έχει με το μωρό της.

Δείτε τη συγκινητική ιστορία πίσω από τον όρκο της και το βαθύ αντίκτυπο που είχε στη ζωή της.

Η συγκινητική αποκάλυψη της Μαρίας Καρλάκη: Ραφαήλ: Ένας όρκος για την εγκυμοσύνη στον Άγιο Ραφαήλ.

Η συγκινητική αποκάλυψη της Μαρίας Καρλάκη: Ένας όρκος για την εγκυμοσύνη στον Άγιο Ραφαήλ

Η Μαρία Καρλάκη ανοίγεται σε συνέντευξή της στο Καλοκαίρι Ναι για το ταξίδι της εγκυμοσύνης της και αποκαλύπτει τον όρκο που έδωσε για το μωρό της στον Άγιο Ραφαήλ.

«Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού με τον Τριαντάφυλλο έξω από την Ελλάδα, ένιωσα ότι κάτι ήταν διαφορετικό. Την πρώτη μέρα της καθυστερημένης περιόδου μου, δίστασα να πιω αλκοόλ… και η Ρόζα με ρώτησε: «Μωρό μου, είσαι έγκυος;»».

περιγράφει η Μαρία Καρλάκη.

«4-5 ημέρες αργότερα, του τηλεφώνησα και του είπα: «Μάντεψε, μικρέ μου αδελφέ, θα γίνεις θείος»», προσθέτει η τραγουδίστρια, εκφράζοντας την ευτυχία και τα νεύρα της.

Όσον αφορά τις προηγούμενες δηλώσεις της σχετικά με την απόκτηση ενός παιδιού μόνη της, η Μαρία Καρλάκη εξηγεί: «Επειδή ήθελα πραγματικά ένα παιδί, δεν είχα κανέναν ενδοιασμό να το κάνω μόνη μου ή με μια φίλη.

Τελικά, όλα μπήκαν στη θέση τους στη σχέση μας. Αρχικά, κάποιοι άντρες έχουν επιφυλάξεις, αλλά πιστεύω ότι εκείνος με αγαπάει και το επιθυμούσε όσο κι εγώ».

Τέλος, η Μαρία Καρλάκη αποκαλύπτει, για πρώτη φορά, το τάμα που έδωσε στον Άγιο Ραφαήλ για το μωρό της.

«Όταν έκανα το τεστ εγκυμοσύνης, έπιασα τον εαυτό μου να λέει: «Άγιε μου Ραφαήλ, κάνε το τεστ θετικό». Δεν τον είχα αναφέρει ποτέ πριν στη ζωή μου. Εκείνη την ημέρα, ο σύντροφός μου ήταν στην Κοζάνη και είχαμε μια μικρή διαφωνία.

Χωρίς να το ξέρει ο ένας από τον άλλο, είχε πάει στον Άγιο Ραφαήλ για να ανάψει ένα κερί, ελπίζοντας στη συμφιλίωσή μας.

Το βράδυ του τηλεφώνησα και τον ενημέρωσα για το θετικό αποτέλεσμα. Αρχικά, δεν κατάλαβε τα νέα λόγω του σοκ του και μου είπε: «Δεν πειράζει, αγάπη μου, την επόμενη φορά». Του είπα: ‘Δεν καταλαβαίνεις, είμαι έγκυος’. Το λέω και ανατριχιάζω».

To top