Η λεκτική γκάφα του Μπάιντεν: Αναφερόμενος στον Zelensky ως «Vladimir» | Δείτε το βίντεο

Η λεκτική γκάφα του Μπάιντεν: Ζελένσκι ως «Βλαντιμίρ» στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ
Κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ, ο Τζο Μπάιντεν αποκάλεσε κατά λάθος τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι «Βλαντιμίρ», υπονοώντας τον Ρώσο πρόεδρο Πούτιν.

Η λεκτική γκάφα του Μπάιντεν: Αναφερόμενος στον Zelensky ως «Vladimir» | Δείτε το βίντεο>

Περιεχόμενα

  1. Ζελένσκι «Βλαντιμίρ»: Η λεκτική γκάφα του Μπάιντεν στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ
  2. Ζελένσκι ως «Βλαντιμίρ»: Η γκάφα του Μπάιντεν στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ

Ζελένσκι «Βλαντιμίρ»: Η λεκτική γκάφα του Μπάιντεν στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ

Κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Βίλνιους, ο Τζο Μπάιντεν, γνωστός για τις λεκτικές του ακροβασίες, έκανε μια αξιοσημείωτη γκάφα.

Ενώ συναντούσε τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ο Μπάιντεν τον αποκάλεσε κατά λάθος «Βλαντιμίρ», θυμίζοντας τον Ρώσο πρόεδρο Πούτιν. Αναγνωρίζοντας το λάθος του, ο Μπάιντεν διόρθωσε γρήγορα τον εαυτό του, αναγνωρίζοντας την ανάγκη να αποφεύγεται αυτή η οικειότητα. Το περιστατικό αυτό συνέβη εν μέσω σειράς συναντήσεων του Μπάιντεν με Ευρωπαίους ηγέτες.

Τα ουκρανικά και τα ρωσικά ονόματα παρουσιάζουν ομοιότητες, γεγονός που συνέβαλε στο ολίσθημα. Γίνετε μάρτυρες της στιγμής παρακολουθώντας το βίντεο.

Ζελένσκι ως «Βλαντιμίρ»: Η γκάφα του Μπάιντεν στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ

Κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Βίλνιους, ο Τζο Μπάιντεν είχε σειρά συναντήσεων με Ευρωπαίους ηγέτες και τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Ωστόσο, σε ένα λεκτικό ολίσθημα, ο Μπάιντεν αναφέρθηκε λανθασμένα στον Ζελένσκι ως «Βλαντιμίρ», προφανώς συγχέοντάς τον με τον Ρώσο πρόεδρο Πούτιν. Συνειδητοποιώντας το λάθος του, ο Μπάιντεν διόρθωσε γρήγορα τον εαυτό του, αναγνωρίζοντας ότι «δεν θα έπρεπε να ακούγεται τόσο οικεία». Ενώ τα ουκρανικά και τα ρωσικά ονόματα έχουν ομοιότητες, η γκάφα αυτή προκάλεσε αναστάτωση.

Δείτε το βίντεο για να γίνετε μάρτυρες του περιστατικού από πρώτο χέρι.

To top