Ο πρόεδρος Ερντογάν αποκοιμήθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ερντογάν αποκοιμιέται κατά τη διάρκεια συνέντευξης, αφήνοντας τον σκηνοθέτη να στρέψει την προσοχή του στον δημοσιογράφο. Εκτυλίσσεται ένα απροσδόκητο γεγονός.

Ο πρόεδρος Ερντογάν αποκοιμήθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης>

Σπάσιμο: Ερντογάν αποκοιμιέται κατά τη διάρκεια συνέντευξης. Το περιστατικό συνέβη ενώ συζητούσε για το PKK, με αποτέλεσμα να νυστάξει και να μην μπορεί να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά.

Η κάμερα μεταφέρθηκε γρήγορα στη δημοσιογράφο, η οποία συνέχισε με δυσπιστία. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες λεπτομέρειες.

Τουρκία: Ερντογάν… Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Ερντογάν αποκοιμήθηκε ενώ έδινε συνέντευξη.

Μόλις ο σκηνοθέτης συνειδητοποίησε τι συνέβαινε, έστρεψε ξαφνικά την κάμερα προς τον δημοσιογράφο.

Με νέα απροσδόκητα γεγονότα, μια συνέντευξη με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος ενώ απαντούσε σε ερώτηση για το PKK, αποκοιμήθηκε.

Ο ύπνος ήρθε κατά τη διάρκεια συνέντευξης στους τουρκικούς τηλεοπτικούς σταθμούς A Haber και ATV. Την ώρα που ο δημοσιογράφος έκανε την ερώτηση, ο Τούρκος πρόεδρος φαινόταν να είναι νυσταγμένος και να μην μπορεί να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά.

Μόλις ο σκηνοθέτης συνειδητοποίησε τι συνέβαινε, έστρεψε ξαφνικά την κάμερα προς τη δημοσιογράφο, η οποία συνέχισε να μιλάει κοιτάζοντας με απορία τον συμπαρουσιαστή της.

To top