15: Η αντίδραση της Marialena

Η απογοήτευση της Μαριαλένας ξεδιπλώνεται καθώς ο Μπάρτζης προχωράει στο Survivor All Star. Δείτε την ξινή της αντίδραση στο 01:15.

15: Η αντίδραση της Marialena>

Περιεχόμενα

  1. Survivor All Star: Μπαρτζής στον τελικό
  2. Survivor All Star: Μπαρτζής που προκρίθηκε στον τελικό

Survivor All Star: Μπαρτζής στον τελικό

Μπορεί το ταξίδι της Μαριαλένας στο Survivor All Star να μην την οδήγησε στον τελικό, αλλά η απογοήτευσή της ήταν εμφανής όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τον Νίκο Μπάρτζη ως φιναλίστ.

Ενώ αναμενόταν ότι μόνο οι τρεις πρώτοι παίκτες θα προχωρούσαν, οι ελπίδες της Μαριαλένας διαψεύστηκαν. Παρά την απίστευτη ξινίλα της, μόνο λίγοι πρόσεξαν τη στιγμιαία ενόχλησή της. Δείτε το βίντεο στο 01:15 για να γίνετε μάρτυρες της αντίδρασής της.

Survivor All Star: Μπαρτζής που προκρίθηκε στον τελικό

Παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερε να φτάσει στον τελικό, η Μαριαλένα είχε διαφορετικές προσδοκίες. Δεν αποτέλεσε έκπληξη το γεγονός ότι δεν κατάφερε να περάσει στον μεγάλο τελικό, καθώς μόνο οι τρεις πρώτοι διαγωνιζόμενοι ήταν υποψήφιοι.

Όσοι ήμασταν έξω ξέραμε ότι δεν είχε καμία τύχη απέναντι στα φαβορί της, τον Σάκη Κατσούλη και τον Νίκο Μπάρτζη!.

Αρχικά, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τον Σάκη Κατσούλη ως φιναλίστ, αφήνοντας τον Νίκο Μπάρτζη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να περιμένουν δύο λεπτά ακόμα.

Όταν όμως ο Λιανός αποκάλυψε τελικά ότι ο Μπαρτζής πέρασε στον μεγάλο τελικό, η Μαριαλένα δεν μπόρεσε να κρύψει την απογοήτευσή της. Δείτε τη σύντομη στιγμή της ξινίλας της στο παρακάτω βίντεο στο 01:15.

To top