«Αυτό είναι το τελευταίο μου κείμενο»: Η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα αποχαιρετά τη δημοσιογραφία και ασχολείται με την πολιτική

Η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα αποχαιρετά τη δημοσιογραφία για να ασχοληθεί με την πολιτική, αντιμετωπίζοντας επικρίσεις για την απόφασή της. Διαβάστε τις εξηγήσεις της στο news247.

«Αυτό είναι το τελευταίο μου κείμενο»: Η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα αποχαιρετά τη δημοσιογραφία και ασχολείται με την πολιτική>

Περιεχόμενα

  1. Η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα αποχαιρετά τη δημοσιογραφία και ασχολείται με την πολιτική
  2. Ανακοίνωση της Έλενα Ακρίτα

Η Έλενα Ακρίτα, δημοσιογράφος με πολυετή εμπειρία, αποφάσισε να εγκαταλείψει τη δημοσιογραφία και να ασχοληθεί με την πολιτική, αντιμετωπίζοντας σκληρή κριτική για την απόφασή της.

Με ανάρτησή της στο news247, αποχαιρετά τους αναγνώστες της και εξηγεί την απόφασή της.

Η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα αποχαιρετά τη δημοσιογραφία και ασχολείται με την πολιτική

Μετά από πολλά χρόνια υπηρεσίας ως δημοσιογράφος, η Έλενα Ακρίτα αποφάσισε να εισέλθει στον κόσμο της πολιτικής, με το όνομά της στη δεύτερη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Η απόφασή της έχει δεχθεί επικρίσεις από ορισμένους που θεωρούν ότι είναι ανήθικο για μια δημοσιογράφο να μπαίνει στην πολιτική. Ωστόσο, η Ακρίτα στέκεται στην απόφασή της και ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τη δημοσιογραφία με ανάρτησή της στο news247, όπου αρθρογραφούσε τα τελευταία χρόνια.

Ανακοίνωση της Έλενα Ακρίτα

Στην ανάρτησή της, η Akrita αναφέρει: «Πιστή στις αρχές μου ότι η πολιτική και η δημοσιογραφία δεν πάνε χέρι-χέρι, ολοκληρώνω σήμερα το επαγγελματικό μου ταξίδι, πριν ξεκινήσω τη νέα μου καριέρα.

Αγαπητοί αναγνώστες, σας αποχαιρετώ με μεγάλη συγκίνηση και σεβασμό και σας ευχαριστώ για όλα όσα μου είπατε αυτά τα 40 χρόνια της συνεργασίας μας. Αυτό γίνεται για να κλείσω τα στόματα όσων φώναζαν ότι παραβίασα τις αρχές μου, επειδή ως δημοσιογράφος είχα δηλώσει ότι δεν θα ασχοληθώ με την πολιτική στο περιθώριο. Εγκατέλειψα τη δημοσιογραφία γιατί δεν χωρούσαν δύο καρπούζια σε μια μασχάλη.

Αυτό είναι το σύστημα αξιών μου. Γιατί το είπαμε. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι».

To top