Αντιπαράθεση γύρω από τις επιλογές των υποψηφίων της Ζωής Κωνσταντοπούλου για τις εκλογές

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αντιμετωπίζει επικρίσεις για την τοποθέτηση του εκπαιδευτή της στο ψηφοδέλτιο. Δείτε την αντιπαράθεση γύρω από τις επερχόμενες εκλογές και τις αντιδράσεις στις επιλογές των υποψηφίων της.

Αντιπαράθεση γύρω από τις επιλογές των υποψηφίων της Ζωής Κωνσταντοπούλου για τις εκλογές>

Περιεχόμενα

  1. Ζωή Κωνσταντοπούλου: Αντιπαράθεση γύρω από τις επιλογές της για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου
  2. Η ανάρτηση του Georghy Zhukov στο Twitter υπογραμμίζει την επιλογή της Ζωής Κωνσταντοπούλου
  3. Σπήλιος Ζαχαρόπουλος: Πρώην Πρωταθλητής Ευρώπης και Personal Trainer
  4. Αντιδράσεις των υποψηφίων της Εκλογικής Δράσης για την Ελευθερία
  5. Ισχυρισμοί για ευνοιοκρατία και προσωπικές διασυνδέσεις

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αντιμετωπίζει επικρίσεις για τις επιλογές των υποψηφίων της στις επερχόμενες εκλογές της 25ης Ιουνίου, συμπεριλαμβανομένης της τοποθέτησης του προσωπικού της γυμναστή, Σπήλιου Ζαχαρόπουλου, στο ψηφοδέλτιο.

Έντονες αντιδράσεις έχουν εκδηλωθεί καθώς τα μέλη του κόμματος εκφράζουν τη διαφωνία τους και αποχωρούν από την «Ελευθερία των Εκλογών». Η διαμάχη αυτή ήρθε στο φως της δημοσιότητας όταν ο χρήστης του Twitter Georghy Zhukov ανέδειξε την απόφαση της Κωνσταντοπούλου.

Μάθετε περισσότερα για τη συνεχιζόμενη συζήτηση γύρω από την Ελευθερία Πλεύσης Ελευθερίας και τις επιπτώσεις στις επερχόμενες εκλογές.

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Αντιπαράθεση γύρω από τις επιλογές της για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, επικεφαλής της «Ελευθερίας των Εκλογών», δέχεται επικρίσεις για την επιλογή των υποψηφίων στα ψηφοδέλτια των επερχόμενων εκλογών του 2023 στις 25 Ιουνίου.

Οι αποχωρήσεις από το κόμμα λόγω διαφωνιών με τις επιλογές της φαίνονται ατελείωτες.

Η ανάρτηση του Georghy Zhukov στο Twitter υπογραμμίζει την επιλογή της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Ο Georghy Zhukov, γνωστός χρήστης του Twitter, επισήμανε πρόσφατα σε ανάρτησή του ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει τοποθετήσει τον προσωπικό της γυμναστή, Σπήλιο Ζαχαρόπουλο, ως δεύτερο υποψήφιο στο ψηφοδέλτιο της εκλογικής περιφέρειας Β1′ στον βόρειο τομέα της Αθήνας.

Σπήλιος Ζαχαρόπουλος: Πρώην Πρωταθλητής Ευρώπης και Personal Trainer

Ο Σπήλιος Ζαχαρόπουλος, πρώην πρωταθλητής Ευρώπης στο στίβο, προπονείται με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου από το καλοκαίρι του 2020. Αν και στο παρελθόν δεν είχε σχέση με τη γυμναστική, έχει εντάξει τον αθλητισμό στην καθημερινότητά της.

Φαίνεται ότι πλέον στηρίζει την υποψηφιότητα του κ. Σπηλιωτόπουλου για τη Βουλή, καθώς κατατάσσεται δεύτερος στο ψηφοδέλτιο της Ελευθερίας Ελευθερίας, ακριβώς κάτω από την ίδια.

Αντιδράσεις των υποψηφίων της Εκλογικής Δράσης για την Ελευθερία

Υποψήφιοι του κόμματος «Εκλογική Κίνηση για την Πλεύση Ελευθερίας», οι οποίοι σημείωσαν καλές επιδόσεις στην προηγούμενη σταυροδοσία της 21ης Μαΐου, εξέφρασαν έντονες αντιδράσεις μετά την εξαίρεσή τους από τα ψηφοδέλτια των εκλογών της 25ης Ιουνίου από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ισχυρισμοί για ευνοιοκρατία και προσωπικές διασυνδέσεις

Η Όλγα Ντάλλα, η Μαργαρίτα Καζάκου και η Χρύσα Διαμαντοπούλου, οι οποίες ήταν οι πρώτες υποψήφιες στα ψηφοδέλτια της Εκλογικής Πλατφόρμας Ελευθερίας στις εκλογικές τους περιφέρειες, αποχώρησαν από το κόμμα.

Η αποχώρησή τους σημαίνει ότι αν η Ελευθερία Ελευθερίας έμπαινε στη Βουλή, πιθανότατα θα γίνονταν βουλευτές. Ωστόσο, δεν τοποθετήθηκαν σε εκλόγιμες θέσεις για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, γεγονός που οδήγησε σε καταγγελίες για ευνοιοκρατία και προώθηση του «φιλικού κύκλου» της Κωνσταντοπούλου.

Αντιπαράθεση γύρω από τις επιλογές των υποψηφίων της Ζωής Κωνσταντοπούλου για τις εκλογές

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Ζωή Κωνσταντοπούλου χαρακτήρισε βρώμικη και ανήθικη επίθεση την κριτική κατά της Ελευθερίας Πλεύσης Ελευθερίας.

Αντιπαράθεση γύρω από τις επιλογές των υποψηφίων της Ζωής Κωνσταντοπούλου για τις εκλογές

Τόνισε την ευθύνη της να ηγηθεί μιας συγκροτημένης κοινοβουλευτικής ομάδας που θα υπερασπιστεί τους πολίτες και θα συμμετέχει ενεργά στην κοινοβουλευτική διαδικασία. Η κ. Κωνσταντοπούλου αναφέρθηκε και σε προσωπικές επιθέσεις, αναφέροντας το παράδειγμα του ηθοποιού και συντρόφου της Διαμαντή Καραναστάση, ο οποίος τοποθετείται σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο της Α’ Αθηνών.

To top