Αποκαλυπτόμενη αντιπαράθεση: Survivor All Star Clash – Σταυρούλα – Βασάλος | Αποκαλύφθηκαν προσβλητικά σχόλια

Αντιπαράθεση εκτυλίσσεται στο Survivor All Star, καθώς η Σταυρούλα Χρυσαυγίδη αποκαλύπτει τα προσβλητικά σχόλια του Κωνσταντίνου Βασάλου. Δείτε το βίντεο και γίνετε μάρτυρες της σύγκρουσής τους κατά τη διάρκεια του έντονου casting.

Αποκαλυπτόμενη αντιπαράθεση: Survivor All Star Clash – Σταυρούλα – Βασάλος | Αποκαλύφθηκαν προσβλητικά σχόλια>

Περιεχόμενα

  1. Survivor All Star: Βασάλος έχει πει μερικές βλακείες στο παιχνίδι…»
  2. Κωνσταντίνος Βασάλος: «Όλα όσα ειπώθηκαν για μένα ήταν πολύ προσβλητικά, δεν ξέρω πώς να…»

Η Σταυρούλα Χρυσαϊντίδη αποκαλύπτει τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις του Κωνσταντίνου Βασάλου στο Survivor All Star. Ο Βασάλος απαντά στα προσβλητικά σχόλια και υπερασπίζεται τον εαυτό του απέναντι στις κατηγορίες της Άννας Ζηρδέλη.

Δείτε το βίντεο και ακούστε τις απόψεις τους για το έντονο κάστινγκ..

Survivor All Star: Βασάλος έχει πει μερικές βλακείες στο παιχνίδι…»

Η Σταυρούλα Χρυσαΐδη μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαιρινό Ναι» και την Κωνσταντίνα Μαύρου, πριν την έναρξη του μεγάλου τελικού του Survivor All Star, και ήταν κολασμένη, απαντώντας για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και αποκαλύπτοντας ότι είχε πει κάποιες βλακείες μέσα στο παιχνίδι.

Αν και υπήρχαν μερικές τρανταχτές απουσίες στον τελικό του Survivor All Star, η εμφάνιση του Βασάλου τράβηξε όλα τα βλέμματα.

«Περίμενα ότι ο Σάκης Κατσούλης και ο Νίκος Μπάρτζης θα ήταν στον τελικό. Έχω πει ότι φέτος δεν υποστηρίζω κανέναν, αλλά έχω την αίσθηση ότι νικητής θα είναι ο Νίκος Μπάρτζης», δήλωσε αρχικά η Σταυρούλα Χρυσάφη.

Όσον αφορά τον Κωνσταντίνο Βασάλο, η Σταυρούλα Χρυσαΐδη απάντησε. Εντάξει, έχει πει κάποιες βλακείες στο παιχνίδι, αλλά έχει ζητήσει συγγνώμη. Οπότε, όλα είναι εντάξει».

Δείτε το βίντεο.

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Όλα όσα ειπώθηκαν για μένα ήταν πολύ προσβλητικά, δεν ξέρω πώς να…»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου το Σάββατο (8/7) το μεσημέρι. Ο ίδιος ήταν κολασμένος, τονίζοντας ότι τα όσα ειπώθηκαν για εκείνον από την Άννα Ζηρδέλη ήταν πολύ προσβλητικά.

Ο πρώην παίκτης του Survivor All Star ρωτήθηκε για το πολυσυζητημένο κάστινγκ στο οποίο ήταν μαζί με την Άννα Ζηρδέλη και στο οποίο, σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, της φέρθηκε ανάρμοστα.

«Είπαν κάποια ανόητα πράγματα, ανοησίες, δεν ξέρω πώς να τα περιγράψω. Τους είδα καθώς έφευγαν. Πρώτα απ’ όλα είναι μεγάλο φάουλ όταν λες κάτι για κάποιον που δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Δηλαδή, ελάτε να συζητήσουμε, αλλά εγώ είμαι μπροστά.

Όχι ότι έχουν περάσει 6 μήνες, είμαι σε ένα παιχνίδι και βγαίνεις και λες με τόση ευκολία ότι σε έκανα bullying σε ένα κάστινγκ», επισημαίνει ο γνωστός personal trainer για τις δηλώσεις που έκανε τον περασμένο χειμώνα η Άννα Ζηρδέλη.

«Πώς με κόβετε; Θα πήγαινα σε ένα κάστινγκ και θα έλεγα στον άλλον: Τι κάνεις εδώ; Τι είμαι εγώ; Παρουσιαστής;», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Μπορούμε να αναλύσουμε τώρα τι συνέβη με την Άννα Ζιρντελί; Είχαμε μιλήσει και της είχα πει: είσαι πολύ καλή, γιατί δεν βγαίνεις μπροστά; Και η Άννα μου λέει: «Δεν ξέρω τι να κάνω: Δεν με νοιάζει το μπροστά, είμαι εντάξει με το πίσω μέρος.

Και όταν την είδα στην οντισιόν, της είπα: μπράβο, πώς και ήρθες εδώ, αφού μου είπες ότι δεν σου αρέσει να είσαι στο πάνελ;.

Λέει: Λοιπόν, το δοκίμασα. Αυτό είναι όλο. Δεν της λέω καν: τι κάνεις εδώ και θα πάρεις τη θέση μου», συνεχίζει να περιγράφει η πρώην παίκτρια του Survivor.

«Όλα όσα ειπώθηκαν για μένα ήταν πολύ προσβλητικά. Και θυμάσαι πότε; Όταν μπήκα στο Survivor; Αυτό ήταν πέρυσι το καλοκαίρι. Γενικά ειπώθηκαν πολλά για μένα, δεν καταλαβαίνω γιατί», καταλήγει ο Κωνσταντίνος Βασάλος για το θέμα.

To top