«Δεν θέλω να ανησυχείς»: Η συγκλονιστική τελευταία συνέντευξη της Monica Galinea

Η συγκλονιστική τελευταία συνέντευξη της αγαπημένης Ελληνίδας ηθοποιού Nonika Galinea αποκαλύπτει την επιθυμία της να μην προκαλεί ανησυχία. Ο θάνατός της στα 85 της χρόνια έχει αφήσει το πανελλήνιο σε θλίψη.

«Δεν θέλω να ανησυχείς»: Η συγκλονιστική τελευταία συνέντευξη της Monica Galinea>

Περιεχόμενα

  1. «Δεν θέλω κανείς σας να ανησυχεί για μένα»: η συγκλονιστική τελευταία συνέντευξη που έδωσε η Μόνικα Γκαλινέα
  2. Τι είχε αποκαλύψει
  3. Νικήτας Τσακίρογλου και Nonika Galinea
  4. Πότε θα γίνει η κηδεία της;

Η συγκλονιστική τελευταία συνέντευξη της αγαπημένης Ελληνίδας ηθοποιού Nonika Galinea αποκαλύπτει την επιθυμία της να μην ανησυχούν οι άλλοι για εκείνη.

Ο θάνατός της στα 85 της χρόνια, λίγες μέρες πριν από τα γενέθλιά της, έχει αφήσει το πανελλήνιο σε θλίψη. Παρά το γεγονός ότι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, η Galinea εξέφρασε ευγνωμοσύνη για τη ζωή και τόνισε τη σημασία της πίστης σε έναν ταραγμένο κόσμο.

Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 6 Ιουνίου και σύμφωνα με την επιθυμία της, αντί στεφάνων, ενθαρρύνονται δωρεές στο Ίδρυμα Actors Home Foundation.

«Δεν θέλω κανείς σας να ανησυχεί για μένα»: η συγκλονιστική τελευταία συνέντευξη που έδωσε η Μόνικα Γκαλινέα

Η ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 85 ετών, 6 ημέρες πριν από τα γενέθλιά της.

Τι είχε αποκαλύψει

«Έχασα τις αισθήσεις μου, με βρήκαν κάτω», είπε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον φόβο που ένιωσε ότι θα έχανε τη ζωή της.

«Κοιτάξτε, όλοι θα «φύγουμε» κάποια στιγμή. Θα μπορούσε εύκολα να είναι η δική μου στιγμή, αλλά είμαι εδώ, είμαι ζωντανός και θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό. ∆εν θέλω κανείς σας να ανησυχεί για µένα», είχε σηµειώσει.

Νικήτας Τσακίρογλου και Nonika Galinea

Τέλος, αποκάλυψε αν είχε προσβληθεί από κοροναϊό. «Όχι, δεν τον κόλλησα γιατί, σε κάθε περίπτωση, δεν πρόκειται να πάω πουθενά πλέον. Βλέπω τηλεόραση με πολύ πόνο στο στομάχι, γιατί είμαι βαθιά λυπημένος.

∆Υπολογίζετε τι έχουµε γίνει… Ακόµη και αν δεν υπήρχε ο κοροναϊός, αυτά που βλέπω στην τηλεόραση είναι φρικτά. Τα πράγματα που ακούμε και λέμε καθημερινά είναι δολοφονίες και βιασμοί», είπε.

Πότε θα γίνει η κηδεία της;

Η επιθυμία της Galena ήταν όταν πέθαινε, αντί για στεφάνια, τα χρήματα να διατεθούν για τους σκοπούς του Actors Home Foundation.

«Δεν θέλω να ανησυχείς»: Η συγκλονιστική τελευταία συνέντευξη της Monica Galinea
To top