Διαμάχη για το «Glykaniso»: Η Κάρμεν Ρουγγέρη κατηγορεί τον ΣΚΑΪ για την κακή απόδοση της σειράς

Η Κάρμεν Ρουγγέρη επιρρίπτει ευθύνες στον ΣΚΑΪ για την υποαπόδοση της «Γλυκανήσου», τονίζοντας το ρόλο του καναλιού στα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης. Μάθετε περισσότερα για την άποψή της σε αυτή τη συνέντευξη στο περιοδικό Well.

Διαμάχη για το «Glykaniso»: Η Κάρμεν Ρουγγέρη κατηγορεί τον ΣΚΑΪ για την κακή απόδοση της σειράς>

Περιεχόμενα

  1. Η Ρουγγέρη κατηγορεί τον ΣΚΑΪ για την κακή απόδοση του «Γλυκάνισο»
  2. Η απογοήτευση της Κάρμεν Ρουγγέρη με τις βαθμολογίες της «Γλυκανήσου»
  3. Η ποιότητα του «Glucanissos» και η κακή διαχείριση του καναλιού
  4. Μελλοντικά τηλεοπτικά σχέδια και η ανάγκη για καλή κωμωδία

Η Κάρμεν Ρουγγέρη επικρίνει τον ΣΚΑΪ για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης της «Γλυκανήσου», αποδίδοντας το πρόβλημα στην κακή αντιμετώπιση και τον προγραμματισμό του καναλιού.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Λοιπόν, εκφράζει την απογοήτευσή της και τονίζει την ανάγκη καλύτερης προβολής και προγραμματισμού. Παρά την ικανοποίησή της για τον ρόλο της και την ποιότητα της σειράς, η Carmen πιστεύει ότι η παραμέληση των προγραμμάτων μυθοπλασίας από το δίκτυο εμπόδισε τελικά την επιτυχία της.

Η Ρουγγέρη κατηγορεί τον ΣΚΑΪ για την κακή απόδοση του «Γλυκάνισο»

«Η σειρά ήταν εξαιρετική. Το πρόβλημα με τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης δημιουργήθηκε από το ίδιο το κανάλι», λέει η Carmen Ruggeri.

Η απογοήτευση της Κάρμεν Ρουγγέρη με τις βαθμολογίες της «Γλυκανήσου»

Η Κάρμεν Ρουγγέρη, σε συνέντευξή της στο περιοδικό Λοιπόν και τον Παναγιώτη Βαζαίο, εκφράζει την απογοήτευσή της για την κακή αντιμετώπιση και τη χαμηλή τηλεθέαση της σειράς της «Γλυκάνισος» στον ΣΚΑΪ.

Η ποιότητα του «Glucanissos» και η κακή διαχείριση του καναλιού

Η Κάρμεν Ρουγγέρη επαινεί το καλογραμμένο σενάριο και τον ρόλο της στη «Γλυκάνισο», αλλά επικρίνει τον ΣΚΑΪ για τον κακό χειρισμό της σειράς, που οδήγησε σε σύγχυση τους τηλεθεατές και χαμηλή τηλεθέαση.

Η Κάρμεν Ρουγγέρη μιλάει ανοιχτά για την έλλειψη εστίασης του ΣΚΑΪ στα προγράμματα μυθοπλασίας, κατηγορώντας το δίκτυο για την υποαπόδοση των σειρών. Επισημαίνει την έλλειψη προβολής και κάλυψης από τα ΜΜΕ σε σχέση με άλλα κανάλια.

Το «Wormwood» αξίζει καλύτερη ευκαιρία.

Η Carmen Ruggeri πιστεύει ότι αν το «Wormwood» είχε προβληθεί σε διαφορετικό κανάλι, θα είχε πετύχει την επιτυχία που του άξιζε. Τονίζει την επίδραση της επιλογής του δικτύου στην απόδοση μιας σειράς.

Μελλοντικά τηλεοπτικά σχέδια και η ανάγκη για καλή κωμωδία

Ενώ η Carmen Ruggeri είναι ανοιχτή στο να πρωταγωνιστήσει σε τηλεοπτικούς ρόλους αν της προσφερθούν, αναγνωρίζει τη σημερινή έλλειψη ποιοτικών κωμικών εκπομπών και αναφέρει εμβληματικές κωμωδίες όπως «Η καλή ώρα» και «Το δεκάλεπτο κήρυγμα» που άφησαν μόνιμη εντύπωση στο κοινό.

To top