Διαμάχη γύρω από τον Διαμαντή Καραναστάση: Ο ηθοποιός συνεργάτης της Ζωής Κωνσταντοπούλου σε σκάνδαλο εκλόγιμης θέσης

Αποκαλύψτε την αντιπαράθεση γύρω από τον Διαμαντή Καραναστάση, τον ηθοποιό σύντροφο της Ζωής Κωνσταντοπούλου, στο σκάνδαλο με την εκλόγιμη θέση.

Διαμάχη γύρω από τον Διαμαντή Καραναστάση: Ο ηθοποιός συνεργάτης της Ζωής Κωνσταντοπούλου σε σκάνδαλο εκλόγιμης θέσης>

Περιεχόμενα

  1. Διαμαντής Καραναστάσης: Κωνσταντίνου και Ελένης» σε εκλόγιμη θέση
  2. Εκλογική θέση και πολιτικό υπόβαθρο του Καραναστάση
  3. Το ταξίδι του Διαμαντή Καραναστάση

Δείτε την αμφιλεγόμενη εκλεκτή θέση του Διαμαντή Καραναστάση, του ηθοποιού από το «Κωνσταντίνου και Ελένης», στο σκάνδαλο της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Διαμαντής Καραναστάσης: Κωνσταντίνου και Ελένης» σε εκλόγιμη θέση

Σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στην «Ελευθερία» μετά από δημοσιεύματα για διορισμό στενών συνεργατών της Ζωής Κωνσταντοπούλου σε αιρετές θέσεις.

Ερωτήματα έχουν προκύψει σχετικά με τον ηθοποιό συνεργάτη της, Διαμαντή Καραναστάση, ο οποίος έγινε γνωστός από τη σειρά «Κωνσταντίνος και Ελένη».

Εκλογική θέση και πολιτικό υπόβαθρο του Καραναστάση

Παρά το γεγονός ότι δεν συμμετείχε στις εκλογές της 21ης Μαΐου, ο Καραναστάσης τοποθετήθηκε σε εκλόγιμη θέση. Στις κάλπες του 2019 είχε συμμετάσχει προηγουμένως με το κόμμα της Κωνσταντοπούλου, αλλά είχε απογοητεύσει με την απόδοσή του.

Το ταξίδι του Διαμαντή Καραναστάση

Γεννημένος στη Λάρισα με καταγωγή από το θέατρο και την τηλεόραση, ο Καραναστάσης κέρδισε την αναγνώριση μέσα από το ρόλο του στη σειρά «Κωνσταντίνος και Ελένη». Η δημοτικότητά του εκτοξεύτηκε στα ύψη και αργότερα συμμετείχε στο «Lifting».

Αναλογιζόμενος τη νέα του φήμη, εξέφρασε τη διασκέδασή του για το γεγονός ότι είναι γνωστός ως «ο γιατρός από τον Κωνσταντίνο και την Ελένη».

Η ιστορία της συνάντησής τους χρονολογείται από το 2016, όταν η Κωνσταντοπούλου και ο Καραναστάσης διασταυρώθηκαν στο Θέατρο Τέχνης. Η συνάντησή τους οδήγησε σε μια τετράωρη συζήτηση, πυροδοτώντας την ιδέα για το «Ελευθερία Πλεύση Ελευθερίας».

Η επικοινωνία ξεκίνησε αρχικά με ανταλλαγή email, θέτοντας τα θεμέλια για τον ισχυρό δεσμό τους.

Το 2019, ο Καραναστάσης ανέλαβε όλη την προεκλογική εκστρατεία της «Πλεύσης», εκπροσωπώντας το κόμμα ως υποψήφιος στην εκλογική περιφέρεια της Α’ Αθήνας.

Γρήγορα τέσσερα χρόνια μπροστά, βρίσκεται και πάλι υποψήφιος στην Αθήνα, αναλαμβάνοντας το ρόλο του συντονιστή της προεκλογικής εκστρατείας. Ωστόσο, η υποψηφιότητά του έχει προκαλέσει εσωτερικές εντάσεις στο κόμμα.

To top