Δημήτρης Κουτσούμπας: Viral Trolling της Ζωής Κωνσταντοπούλου με καρδιά | Δείτε το βίντεο

Δείτε πώς ο Δημήτρης Κουτσούμπας γίνεται viral, τρολάροντας τη Ζωή Κωνσταντοπούλου με μια καρδιά. Δείτε το βίντεο και αποκαλύψτε τον δυνατό του λόγο.

Δημήτρης Κουτσούμπας: Viral Trolling της Ζωής Κωνσταντοπούλου με καρδιά | Δείτε το βίντεο>

Περιεχόμενα

  1. Ο Κουτσούμπας γίνεται viral με μια συμβολική χειρονομία
  2. Ένα ζήτημα ανησυχίας
  3. Κοροϊδία και κριτική

Δείτε πώς ο Δημήτρης Κουτσούμπας έγινε viral «τρολάροντας» παιχνιδιάρικα τη Ζωή Κωνσταντοπούλου με μια χειρονομία σε σχήμα καρδιάς κατά τη διάρκεια της εντυπωσιακής ομιλίας του στην Πάτρα.

Μάθετε γιατί η κριτική του για την υπερβολική προβολή γύρω από την Κωνσταντοπούλου προκαλεί προβληματισμό και πώς έριξε φως στο αμφιλεγόμενο παρελθόν της. Παρακολουθήστε το βίντεο εδώ.

Ο Κουτσούμπας γίνεται viral με μια συμβολική χειρονομία

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας τράβηξε για άλλη μια φορά την προσοχή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, επιδιδόμενος σε μια διακριτική πράξη «τρολαρίσματος» με στόχο τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, την πρόεδρο του κόμματος Ελευθερία.

Κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Πάτρα, ο Κουτσούμπας έκανε μια συμβολική κίνηση επιστρέφοντας μια καρδούλα στην Κωνσταντοπούλου και στο κίνημα «Ελευθερία Ελευθερίας».

Ένα ζήτημα ανησυχίας

Απευθυνόμενος στον ελληνικό λαό, ο κ. Κουτσούμπας τον προέτρεψε «να μην σκορπίζει την ψήφο του σε αντιδραστικές προσωπικότητες και πολιτικούς καιροσκόπους ευθυγραμμισμένους με το σύστημα».

Στη συνέχεια έθεσε ένα ερώτημα που προκαλεί προβληματισμό: «Η υπερβολική προβολή της κ. Κωνσταντοπούλου δεν θα έπρεπε να προβληματίσει τα λογικά άτομα; Τι προκάλεσε ξαφνικά αυτή την αλλαγή; Τους τελείωσαν τα ριάλιτι ή αποφάσισαν να τολμήσουν να εισέλθουν στον χώρο του «κινήματος αγάπης»;».

Κοροϊδία και κριτική

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Κουτσούμπας έφτασε στο σημείο να σχηματίσει με τα χέρια του ένα σχήμα καρδιάς, μιμούμενος τις ενέργειες του αρχηγού του κόμματος Ελευθερία. Συνέχισε την κριτική του, λέγοντας: «Ακόμη και η κοροϊδία έχει τα όριά της.

Επιπλέον, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος δικηγόρος-πολιτικός έχει μια αμφιλεγόμενη ιστορία. Παραμένει συνεπής στις πεποιθήσεις της, γεγονός που την οδήγησε να απορρίψει την πρόταση που κατέθεσε το ΚΚΕ για την κατάργηση των μνημονίων στη Βουλή, θεωρώντας την ως απλό «σχήμα λόγου» που χρησιμοποιήθηκε για να δικαιολογήσει τον Τσίπρα».

Τόνισε επίσης την έλλειψη συγκεκριμένων θέσεων για τα διάφορα ζητήματα που αφορούν τον λαό και τη νεολαία. «Προσφέρει μόνο αόριστες γενικότητες.

Η μόνη φορά που γίνεται συγκεκριμένη είναι όταν προσπαθεί να συμπαρασταθεί στα ορφανά της Χρυσής Αυγής, χαρακτηρίζοντάς τα αντισυστημική δύναμη, ανεξάρτητα από τη θέση ή την πολιτική της τοποθέτηση. Ως εκ τούτου, το μέλλον της μοιάζει προκαθορισμένο, παρόμοιο με άλλα παροδικά κόμματα που τείνουν να στηρίζουν κυβερνήσεις και άλλες καθιερωμένες πολιτικές οντότητες μέσω των ψήφων τους ή ακόμη και με τα ίδια τους τα μέλη».

Για να παρακολουθήσετε το βίντεο της ομιλίας, κάντε κλικ εδώ.

To top