Έλληνας παγιδευτής «Άγιος» καταδικάστηκε σε 8 χρόνια για βιασμό 16χρονης κοπέλας

Έλληνας παγιδευτής καταδικάστηκε σε 8 χρόνια για τον βιασμό 16χρονης. Η ετυμηγορία του δικαστηρίου τον κρίνει ένοχο για βιασμό, αναγνωρίζοντας ελαφρυντικά.

Έλληνας παγιδευτής «Άγιος» καταδικάστηκε σε 8 χρόνια για βιασμό 16χρονης κοπέλας>

Περιεχόμενα

  1. 27χρονος Έλληνας παγιδευτής καταδικάστηκε σε 8 χρόνια για βιασμό 16χρονης
  2. 27χρονος Έλληνας παγιδευτής καταδικάστηκε σε 8 χρόνια για βιασμό 16χρονης κοπέλας

27χρονος Έλληνας παγιδευτής καταδικάστηκε σε 8 χρόνια για βιασμό 16χρονης

Ένας γνωστός παγιδευτής, ο Πέτρος Δήμου, γνωστός και ως «Άγιος», καταδικάστηκε για τη σεξουαλική κακοποίηση ενός 16χρονου κοριτσιού, με αποτέλεσμα να του επιβληθεί ποινή φυλάκισης 8 ετών. Η ετυμηγορία εκδόθηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, κρίνοντάς τον ένοχο για βιασμό ανηλίκου, ενώ τον αθώωσε για παράνομη κράτηση.

Παρά τον ισχυρισμό του για συναινετικές πράξεις, η παραδοχή του Δήμου κατά τη διάρκεια της κεκλεισμένων των θυρών δίκης δεν επηρέασε την απόφαση του δικαστηρίου. Η καταγγελία του θύματος υποστηρίχθηκε από την εξέταση που διενήργησαν παιδοψυχολόγοι της ΕΛΑΣ.

27χρονος Έλληνας παγιδευτής καταδικάστηκε σε 8 χρόνια για βιασμό 16χρονης κοπέλας

Σε 8 χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης ο γνωστός παγιδευτής Πέτρος Δήμου, γνωστός ως «Άγιος».

Η καταδίκη έρχεται μετά τη σεξουαλική κακοποίηση 16χρονης κοπέλας, με την οποία είχε δημιουργήσει επικοινωνία μέσω δημοφιλούς διαδικτυακής εφαρμογής.

Το δικαστήριο έκρινε τον Δήμου ένοχο για βιασμό ανηλίκου, αλλά τον απάλλαξε από την κατηγορία της παράνομης κράτησης. Οι δικαστές εξέτασαν την ελαφρυντική περίσταση της νόμιμης ζωής. Μετά την ετυμηγορία, επέστρεψε στη φυλακή.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, η οποία διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, ο κατηγορούμενος φέρεται να παραδέχθηκε ότι προέβη σε σεξουαλικές πράξεις με το θύμα, υποστηρίζοντας ότι αυτές ήταν συναινετικές.

Έλληνας παγιδευτής «Άγιος» καταδικάστηκε σε 8 χρόνια για βιασμό 16χρονης κοπέλας

Ωστόσο, η καταγγελία της ανήλικης επιβεβαιώθηκε από παιδοψυχολόγους της Εθνικής Αστυνομίας κατά την εξέτασή της.

To top