Ενημέρωση για το Ελευθερία Ride: Ο κορυφαίος ψηφοφόρος της Θεσσαλονίκης αποσύρει τη στήριξή του

Η Νίκη Μπουραζάνη, η πρώτη σε ψήφους στη Θεσσαλονίκη, αποσύρει τη στήριξή της, επικαλούμενη αδιαφορία για τις εκλογικές στρατηγικές. Μάθετε τα αποτελέσματα των εκλογών του Μαΐου.

Ενημέρωση για το Ελευθερία Ride: Ο κορυφαίος ψηφοφόρος της Θεσσαλονίκης αποσύρει τη στήριξή του>

Η Νίκη Μπουραζάνη, πρώτη σε ψήφους στο δεύτερο τμήμα της Θεσσαλονίκης, αποσύρει τη στήριξή της από την Ελευθερία Ελευθερίας και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, κάνοντας λόγο για αδιαφορία για τις εκλογικές στρατηγικές και για διορισμό ημετέρων στις επερχόμενες εκλογές. Μάθετε περισσότερα για τα αποτελέσματα των εκλογών του Μαΐου και το νέο ψηφοδέλτιο.

Ελευθερία Ride: Απόσυρση στήριξης από την Ελευθερία Ελευθερίας και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

«Αποσύρω τη στήριξή μου στην Ελευθερία Ελευθερίας και στη Ζωή Κωνσταντοπούλου», δηλώνει η Νίκη Μπουραζάνη, πρώην βουλευτής και πρώτη σε ψήφους στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τη δήλωση του Μπουραζανί, η περιφρόνηση της στρατηγικής των εκλογών της 21ης Μαΐου είναι εμφανής στους καταλόγους που εκδόθηκαν για τις επερχόμενες εκλογές, διορίζοντας ουσιαστικά ημετέρους.

Οι ενέργειες αυτές έρχονται σε αντίθεση με τις αρχές που υποστηρίζει η διακήρυξη «Άνθιση της Ελευθερίας», συμπεριλαμβανομένης της δημοκρατίας, της αξιοκρατίας, της ηθικής και της δικαιοσύνης.

Ακολουθούν τα αποτελέσματα των εκλογών του Μαΐου και ο νέος εκλογικός κατάλογος.

To top