Ενισχυτικό μήνυμα: Ο Τάσος Μητρόπουλος για την αγκαλιά των παιδιών με αναπηρία – Αλήθειες με τη Ζήνα

Δείτε το εμπνευσμένο μήνυμα του Τάσου Μητρόπουλου, ο οποίος ενθαρρύνει τους γονείς να μην ντρέπονται όταν βγαίνουν έξω με τα παιδιά τους με αναπηρία. Μάθετε περισσότερα για το ειλικρινές ταξίδι τους στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Ενισχυτικό μήνυμα: Ο Τάσος Μητρόπουλος για την αγκαλιά των παιδιών με αναπηρία – Αλήθειες με τη Ζήνα>

Δείτε το ισχυρό μήνυμα του Τάσου Μητρόπουλου, ο οποίος ενθαρρύνει τους γονείς να μην ντρέπονται όταν βγαίνουν έξω με τα παιδιά τους με αναπηρία.

Μάθετε περισσότερα για την ειλικρινή εμπειρία του και τον γιο του, Χρήστο, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Οι γονείς δεν πρέπει να ντρέπονται να βγαίνουν έξω με τα ανάπηρα παιδιά τους»: Τάσος Μητρόπουλος μοιράζεται τη συγκλονιστική εμπειρία του για τον γιο του, Χρήστο.

«Οι γονείς δεν πρέπει να ντρέπονται να βγαίνουν έξω με τα ανάπηρα παιδιά τους»: Τάσος Μητρόπουλος μοιράζεται τη συγκλονιστική εμπειρία του για τον γιο του, Χρήστο

Ο Τάσος Μητρόπουλος, μαζί με τη Νένα Χρονοπούλου, εμφανίστηκαν πρόσφατα στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» για να μιλήσουν για τον 18χρονο γιο τους, Χρήστο, και το αξιοσημείωτο όνειρο που κυνηγούν.

Κατά τη διάρκεια της εκ βαθέων συνέντευξης, το αγαπημένο ζευγάρι όχι μόνο αποκάλυψε προσωπικές αλήθειες, αλλά έδωσε και πολύτιμες συμβουλές στους γονείς παιδιών με αναπηρία.

Ο αξιόλογος πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος έκανε μια αξιοσημείωτη καριέρα αγωνιζόμενος σε φημισμένες ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ, προέτρεψε με πάθος τους γονείς των παιδιών με αναπηρία να αγκαλιάσουν την κοινωνική αποδοχή.

Τόνισε ότι «οι γονείς ατόμων με αναπηρία δεν πρέπει ποτέ να ντρέπονται να τολμήσουν να βγουν έξω με τα παιδιά τους».

Δείτε το εμπνευσμένο ταξίδι του Τάσου Μητρόπουλου και τη βαθιά προοπτική του γιου του, Χρήστου.

To top