Φαίη Σκορδά: Η εκπληκτική μελαχρινή εμφάνιση και η φωτογραφία που θέλει να «κάψει»

Δείτε την εκπληκτική μελαχρινή εμφάνιση της Φαίης Σκορδά σε μια φωτογραφία του παρελθόντος που θέλει να «κάψει». Ένας ειλικρινής φόρος τιμής για τη γιορτή της μητέρας. Δείτε το!

Φαίη Σκορδά: Η εκπληκτική μελαχρινή εμφάνιση και η φωτογραφία που θέλει να «κάψει»>

Δείτε την εκπληκτική μεταμόρφωση της Φαίης Σκορδά ως μελαχρινή σε μια φωτογραφία του παρελθόντος που επιθυμεί να «κάψει». Αγνώριστη με καστανά μαλλιά, μοιράζεται ένα ειλικρινές μήνυμα για τη γιορτή της μητέρας, τιμώντας τη μαμά της.

Δείτε το στιγμιότυπο που λέει μια διαφορετική ιστορία.

Φαίη Σκορδά: Φώτο μιας μελαχρινής από το παρελθόν

Καμία σχέση με το σήμερα.

Μπορεί να τη γνωρίσαμε με ξανθά μαλλιά, αλλά η Φαίη Σκορδά πρόσφατα εξέπληξε τους followers της, μοιραζόμενη μια φωτογραφία από το παρελθόν, όπου πόζαρε ως μελαχρινή! Φαίνεται πως σήμερα θα προτιμούσε να «κάψει» αυτό το στιγμιότυπο.

Η αναδρομή στα παιδικά άλμπουμ και τις φωτογραφίες με τις μητέρες ήταν ένας ειλικρινής φόρος τιμής για τη Γιορτή της Μητέρας και πολλές διασημότητες βρήκαν την ευκαιρία να τιμήσουν τις δικές τους μητέρες.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η είδηση για το δεύτερο κεφάλαιο της ζωής της Φαίης Σκορδά.

Μία από τις διασημότητες που συμμετείχαν ήταν η Φαίη Σκορδά, η οποία δημοσίευσε μια φωτογραφία της στην αγκαλιά της μητέρας της, με καστανά μαλλιά που την έκαναν να μοιάζει εντελώς αγνώριστη.

Τη φωτογραφία συνόδευε ένα τρυφερό μήνυμα: «Χρόνια πολλά, μαμά. Σ’ αγαπώ».

Ρίξτε μια ματιά στη φωτογραφία.

Φαίη Σκορδά: Η εκπληκτική μελαχρινή εμφάνιση και η φωτογραφία που θέλει να «κάψει»
To top