Φλογερή ανταλλαγή: Ο Γιώργος Λιάγκας προκαλεί τη Ζωή Κωνσταντοπούλου για τις αντιδράσεις των ψηφοδελτίων

Ο Γιώργος Λιάγκας έρχεται αντιμέτωπος με τα σχόλια της Ζωής Κωνσταντοπούλου στη συνέντευξή της για τις αντιδράσεις στα ψηφοδέλτια, κατηγορώντας την ότι είναι η πραγματική «ανθρωποφάγος». Δείτε την πύρινη ανταλλαγή απόψεων εδώ.

Φλογερή ανταλλαγή: Ο Γιώργος Λιάγκας προκαλεί τη Ζωή Κωνσταντοπούλου για τις αντιδράσεις των ψηφοδελτίων>

Ο Γιώργος Λιάγκας απαντά στα σχόλια της Ζωής Κωνσταντοπούλου στη συνέντευξή της για τις αντιδράσεις στα ψηφοδέλτια, κατηγορώντας την ότι είναι η πραγματική «ανθρωποφάγος».

Σε έντονο ύφος, την καλεί να κοιταχτεί στον καθρέφτη και να αναγνωρίσει τις πράξεις της, ότι αγνοεί τις επιλογές των ψηφοφόρων και προτάσσει τις δικές της. Ο Λιάγκας τονίζει ότι η κριτική δεν πρέπει να εκληφθεί ως επίθεση.

Ο Γιώργος Λιάγκας απαντά στη Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Αναλογιστείτε τις πράξεις σας».

«Αναλογιστείτε τις πράξεις σας»: Ο Γιώργος Λιάγκας απαντά στη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Ο Γιώργος Λιάγκας εξέφρασε τις καυστικές του απόψεις για την πρόσφατη συνέντευξη της Ζωής Κωνσταντοπούλου σχετικά με τις αντιδράσεις για τα ονόματα στα ψηφοδέλτια.

«Κυρία Κωνσταντοπούλου, φαίνεται ότι αναφέρεστε στον εαυτό σας με τις παρατηρήσεις σας. Αν κάποιος θα μπορούσε να θεωρηθεί «ανθρωποφάγος» σε αυτή την περίπτωση, αυτός είστε μάλλον εσείς. Αφιερώστε ένα λεπτό για να σκεφτείτε τις πράξεις σας.

Αντί να κατηγορείτε τους άλλους, κοιτάξτε στον καθρέφτη και αναγνωρίστε τη δική σας συμπεριφορά.

Αν κάποιος «έφαγε» ανθρώπους, είστε εσείς που αγνοήσατε τις ψήφους όσων σας τίμησαν και τους αφαιρέσατε από τις λίστες, προτιμώντας τις δικές σας επιλογές», δήλωσε με αποφασιστικότητα ο Γιώργος Λιάγκας.

Συνεχίζοντας με έντονο ύφος, πρόσθεσε: «Κυρία Κωνσταντοπούλου, κοιτάξτε λίγο τον εαυτό σας στον καθρέφτη. Εσείς είστε αυτή που «έφαγε» τους ανθρώπους σε αυτή την αφήγηση.

Έτσι, όταν προκύπτει το θέμα των «ανθρωποφάγων», κοιτάξτε τον καθρέφτη, βάλτε ένα ευχάριστο χαμόγελο και ακούστε τη συνείδησή σας».

«Κυρία Κωνσταντοπούλου, είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι η κριτική δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως επίθεση», τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας.

To top