Γιώργος Σαμπάνης: Απόψεις για τις σχέσεις, τις συνεργασίες και το μουσικό ταξίδι | Δείτε τη συνέντευξη

Ο Γιώργος Σαμπάνης ανοίγεται για τη ζωή και την καριέρα του σε συνέντευξή του στο «Πρωινό». Δείτε τις σκέψεις του για τις σχέσεις, τις συνεργασίες και το μουσικό του ταξίδι. Δείτε ολόκληρο το βίντεο για περισσότερες πληροφορίες.

Γιώργος Σαμπάνης: Απόψεις για τις σχέσεις, τις συνεργασίες και το μουσικό ταξίδι | Δείτε τη συνέντευξη>

Περιεχόμενα

  1. Γιώργος Σαμπάνης: «Αν ο κόσμος με βλέπει σαν γκόμενο, καλύτερα να πάω σπίτι μου, είμαι 40 χρονών»
  2. Επαγγελματικές συνεργασίες και αντίληψη των φιλάθλων

Ο Γιώργος Σαμπάνης ανοίγεται για την προσωπική και επαγγελματική του ζωή σε συνέντευξή του στο «Πρωινό». Συζητά για τη σχέση του με την Ιωάννα Σαρρή και εκφράζει την απογοήτευσή του για τα ψευδή δημοσιεύματα περί εγκυμοσύνης.

Οι οικονομικοί λόγοι επηρεάζουν επίσης τις συνεργασίες του. Ο Σαμπάνης τονίζει ότι εστιάζει στη μουσική του καριέρα και όχι στη σχέση του, δηλώνοντας: «Αν ο κόσμος με βλέπει σαν γκόμενο, καλύτερα να πάω σπίτι μου. Δεν υπάρχει λόγος, έχω φτάσει στα 40 μου χρόνια».

Μείνετε ενημερωμένοι για τις απόψεις του και δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο συνοδευτικό βίντεο.

Γιώργος Σαμπάνης: «Αν ο κόσμος με βλέπει σαν γκόμενο, καλύτερα να πάω σπίτι μου, είμαι 40 χρονών»

Με αφορμή την έναρξη των καλοκαιρινών του εμφανίσεων, ο Γιώργος Σαμπάνης μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού» και τη δημοσιογράφο, Αναστασία Ζάρκα.

Ο διάσημος τραγουδιστής αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη σχέση του με τη σύντροφό του, Ιωάννα Σαρρή, ενώ δεν έκρυψε ότι ενοχλήθηκε με τα ψευδή δημοσιεύματα περί εγκυμοσύνης.

Επαγγελματικές συνεργασίες και αντίληψη των φιλάθλων

Όσον αφορά τις επαγγελματικές του συνεργασίες, ο Γιώργος Σαμπάνης παραδέχτηκε: «Σαφώς η οικονομική πτυχή παίζει ρόλο στις συμφωνίες μου. Για όλους μας το κάνει».

Ερωτηθείς για τις γυναίκες θαυμάστριές του, ο Γιώργος Σαμπάνης δήλωσε: «Εδώ και 16 χρόνια γράφω τραγούδια και τραγουδάω για να μπορώ να παίρνω βάρος και να μην σκέφτομαι με ποια κοπέλα είμαι. Αν ο κόσμος με βλέπει σαν γκόμενο, καλύτερα να πάω σπίτι μου.

Δεν έχει νόημα, έχω φτάσει στα 40 μου χρόνια».

Όταν στη συνέχεια ρωτήθηκε ο τραγουδιστής για την αποχή του Νότη Σφακιανάκη από τη δισκογραφία και τις εμφανίσεις, αρκέστηκε να σχολιάσει: «Δεν έχω το δικαίωμα να μιλήσω για τον κ. Σφακιανάκη σε κανένα επίπεδο.

Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ζούμε από τα τραγούδια που έχει πει ο Νότης».

Τέλος, ο Γιώργος Σαμπάνης αποκάλυψε ότι έχει γράψει ένα τραγούδι για το νέο άλμπουμ της Δέσποινας Βανδή και ότι ενδέχεται να συμπεριληφθούν σε αυτό και άλλα τραγούδια του.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο παρακάτω βίντεο.

To top