Γιώργος Σαμπάνης: Βίντεο για τα αδέσποτα στην Ελλάδα | Εθελοντική δράση των κτηνιάτρων

Δείτε το συγκινητικό βίντεο κλιπ του Γιώργου Σαμπάνη, που πραγματεύεται το θέμα των αδέσποτων στην Ελλάδα. Ενταχθείτε στην Εθελοντική Δράση Κτηνίατρων Ελλάδας στην αποστολή τους να βοηθήσουν αυτά τα ζώα.

Γιώργος Σαμπάνης: Βίντεο για τα αδέσποτα στην Ελλάδα | Εθελοντική δράση των κτηνιάτρων>

Περιεχόμενα

  1. Αδέσποτα στην Ελλάδα: Συγχαρητήρια για το βίντεο κλιπ του Γιώργου Σαμπάνη
  2. Αδέσποτα της Ελλάδας: Ένα συγκινητικό βίντεο

Απολαύστε το συγκινητικό video clip του Γιώργου Σαμπάνη, με το τραγούδι «Σκιά στη Γη», που ρίχνει φως στο θέμα των αδέσποτων στη χώρα μας.

Μέσα από αυτή τη συγκινητική παραγωγή, η Εθελοντική Δράση Κτηνιατρών Ελλάδος στοχεύει να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο και να ενθαρρύνει τους φιλόζωους να προσφέρουν τη στήριξή τους. Στο πλαίσιο του νέου άλμπουμ «Παράξενα Δεμένα», το βίντεο αυτό ασχολείται με τον συνεχή αγώνα με τα αδέσποτα, αποτυπώνοντας μηνύματα για την προστασία των ζώων και εκπλήξεις.

Ελάτε μαζί μας για να κάνουμε τη διαφορά και να βελτιώσουμε τις τραγικές συνθήκες που αντιμετωπίζουν τα αδέσποτα ζώα της Ελλάδας. Μάθετε περισσότερα για την E.D.C.E., μια ομάδα συμπονετικών κτηνιάτρων που παρέχουν δωρεάν περίθαλψη σε όσους έχουν ανάγκη, στη διεύθυνση www.edke.gr.

Αδέσποτα στην Ελλάδα: Συγχαρητήρια για το βίντεο κλιπ του Γιώργου Σαμπάνη

Απολαύστε το συγκινητικό τραγούδι «Σκιά στη Γη» του Γιώργου Σαμπάνη, το οποίο στοχεύει στην ευαισθητοποίηση για την Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος.

Ενώστε τη φωνή σας με τους φιλόζωους σε όλο τον κόσμο και προσφέρετε την υποστήριξή σας σε αυτόν τον ευγενή σκοπό.

Αδέσποτα της Ελλάδας: Ένα συγκινητικό βίντεο

Με αφορμή το τελευταίο άλμπουμ του Γιώργου Σαμπάνη, «Παράξενα Δεμένα», με το δυναμικό κομμάτι «Σκιά στη Γη», το βίντεο κλιπ παρουσιάζει βαθιά μηνύματα και εκπλήξεις που σχετίζονται με το διαρκές ζήτημα των αδέσποτων, ιδιαίτερα στην Ελλάδα.

Η ταινία προβάλλει τον Pixel, έναν θαρραλέο σκύλο που ανακαλύφθηκε εγκαταλελειμμένος σε έναν κάδο απορριμμάτων, έχοντας χάσει το ένα του πόδι. Η επιβίωσή του είναι μια απόδειξη της συμπόνιας και της δράσης ατόμων που τον φροντίζουν.

Μαζί μπορούμε να ευαισθητοποιήσουμε και να επιφέρουμε αλλαγές για τα αμέτρητα αδέσποτα ζώα που υποφέρουν στην Ελλάδα.

Η E.D.C.E. είναι μια ομάδα αφοσιωμένων κτηνιάτρων που προσφέρουν αφιλοκερδώς κτηνιατρική βοήθεια σε αδέσποτα και άγρια ζώα που έχουν ανάγκη σε όλη την Ελλάδα. Δείτε περισσότερα για το σημαντικό έργο τους επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα www.edke.gr.

To top