«Home with MEGA» Αφιέρωμα: Η Μαίρη Χρονοπούλου τραγουδά Μίκη Θεοδωράκη

Ζήστε το ειλικρινές αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη, καθώς η Μαίρη Χρονοπούλου τραγουδάει τη «Μαργαρίτα Μαγιοπούλα» στο «Σπίτι με MEGA». Ελάτε το Σάββατο 20 Μαΐου στις 21:00 για μια αξέχαστη βραδιά προς τιμήν της ζωής και του έργου του θρυλικού συνθέτη.

«Home with MEGA» Αφιέρωμα: Η Μαίρη Χρονοπούλου τραγουδά Μίκη Θεοδωράκη>

Περιεχόμενα

  1. Συγκινήθηκαν από την ερμηνεία της Μαίρης Χρονοπούλου στη «Μαργαρίτα Μαγιοπούλα» του Μίκη Θεοδωράκη
  2. Μια θρυλική κληρονομιά: Μίκη Θεοδωράκη στο «Home with MEGA»
  3. Μια βραδιά γεμάτη μουσική και αναμνήσεις
  4. Μια διακεκριμένη συγκέντρωση ειδικών προσκεκλημένων

Ζήστε τη δυναμική και συγκινητική ερμηνεία της Μαίρης Χρονοπούλου καθώς αποτίει φόρο τιμής στον Μίκη Θεοδωράκη στο «Σπίτι με MEGA».

Αυτή η σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση της καταξιωμένης εικόνας του ελληνικού κινηματογράφου θα συγκινήσει και θα αγγίξει την καρδιά σας με την ερμηνεία της «Μαργαρίτα Μαγιοπούλα». Ελάτε μαζί μας το Σάββατο 20 Μαΐου στις 21:00 για ένα συναρπαστικό αφιέρωμα στον θρυλικό συνθέτη, με καταξιωμένους καλλιτέχνες και εκλεκτούς καλεσμένους. Μην χάσετε αυτό το υπέροχο αφιέρωμα στον αγαπημένο Έλληνα καλλιτέχνη που καθήλωσε τον κόσμο.

Συγκινήθηκαν από την ερμηνεία της Μαίρης Χρονοπούλου στη «Μαργαρίτα Μαγιοπούλα» του Μίκη Θεοδωράκη

Σε μια σπάνια τηλεοπτική της εμφάνιση, η καταξιωμένη είδωλο του ελληνικού κινηματογράφου, Μαίρη Χρονοπούλου, τίμησε το «Σπίτι με MEGA» με την αξέχαστη ερμηνεία της στο τραγούδι «Μαργαρίτα Μαγιοπούλα».

Το εγκάρδιο αυτό αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του Μίκη Θεοδωράκη πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Μαΐου στις 21:00.

Καθώς ακουγόταν η τελευταία νότα του τραγουδιού, δάκρυα έτρεξαν στα μάτια των θεατών, που ήταν βαθιά συγκινημένοι από τη συγκινητική ερμηνεία αυτής της αγαπημένης και διάσημης ηθοποιού.

Μια θρυλική κληρονομιά: Μίκη Θεοδωράκη στο «Home with MEGA»

Το «Σπίτι με MEGA» αφιερώνει μια ειδική εκπομπή, που προβάλλεται στις 21:00, για να αποτίσει φόρο τιμής στον εμβληματικό συνθέτη, Μίκη Θεοδωράκη.

Το ανεπανάληπτο αυτό αφιέρωμα ρίχνει φως στην εξαιρετική ζωή και την απαράμιλλη προσφορά του μαέστρου, ο οποίος εμφύσησε στη μουσική του την ψυχή του Ελληνισμού. Με τη συνοδεία της Λαϊκής Ορχήστρας «Μίκης Θεοδωράκης», η μοναδική αυτή εκδήλωση υπόσχεται να μαγέψει το κοινό.

Με οικοδέσποινα τη Ρούλα Κορομηλά, η εκπομπή υποδέχεται αξιόλογες προσωπικότητες των τεχνών και των γραμμάτων που προβληματίζονται για το ανεξίτηλο σημάδι που άφησε ο Μίκης Θεοδωράκης στον ελληνικό πολιτισμό και την παγκόσμια καλλιτεχνική σκηνή.

Μια βραδιά γεμάτη μουσική και αναμνήσεις

Το «Home with MEGA» ξεχειλίζει από τις μελωδίες και τα τραγούδια που ανέδειξαν την ιδιοφυΐα του Μίκη Θεοδωράκη από τα πρώτα στάδια της καριέρας του.

Σχεδόν δύο χρόνια μετά το θάνατό του, η ελληνική τηλεόραση αποτίει επιτέλους φόρο τιμής στην τεράστια κληρονομιά του μέσα από αυτό το πρωτοποριακό πρόγραμμα.

Αγαπημένοι καλλιτέχνες ανεβαίνουν στη σκηνή, δίνοντας νέα πνοή στις αγαπημένες συνθέσεις που όλοι αγαπάμε.

Η Λένα Αλκαίου, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, η Ελένη Δήμου, η Πέγκυ Ζήνα, ο Άγγελος Θεοδωράκης, η Αργυρώ Καπαρού, ο Βασίλης Λέκκας, η Σαββέρια Μαριόλα, ο Παναγιώτης Πετράκης, ο Γιάννης Σιδηράς, ο Μπάμπης Στόκας, ο Θάνος Τζανής, ο Κώστας Τριανταφυλλίδης και ο Αλέξανδρος Τσιγιάς μας τιμούν με τις εξαιρετικές φωνές τους.

Ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού, Μανώλης Καραντίνης, αναδεικνύει άψογα τις ευφυείς συνθέσεις του Μίκη Θεοδωράκη.

Ωστόσο, η βραδιά φτάνει στο αποκορύφωμα της συγκίνησης με την ειδική guest εμφάνιση της γνωστής ηθοποιού Μαίρης Χρονοπούλου, η οποία συγκινεί και αγγίζει βαθιά το κοινό με την από καρδιάς ερμηνεία της στη μουσική του Μίκη Θεοδωράκη.

Μια διακεκριμένη συγκέντρωση ειδικών προσκεκλημένων

Το μουσικό αφιέρωμα στον αγαπημένο Έλληνα συνθέτη, Μίκη Θεοδωράκη, δεν θα ήταν πλήρες χωρίς την παρουσία εκλεκτών καλεσμένων.

Ο Σταμάτης Μαλέλης, ο Γιώργος Μονεμβασίτης, ο Γιώργος Βάλαρης, η Αναστασία Βούλγαρη, ο Παρασκευάς Παρασκευόπουλος, η Στεφανία Μεράκου, ο Κώστας Φιλιούσης, ο Γιάννης Μετζικώφ, ο Νίκος Καρατζάς, η Λίνα Νικολακοπούλου και ο Γιώργος Λιάνης τιμούν με την παρουσία τους τον θρυλικό συνθέτη.

Ο Γιώργος Νταλάρας, μια εξέχουσα προσωπικότητα της ελληνικής μουσικής σκηνής, μοιράζεται τις ειλικρινείς σκέψεις του για τον δάσκαλο και μέντορά του, τον Μίκη Θεοδωράκη.

Ο Δημήτρης Μπάσης, ένας άλλος καταξιωμένος καλλιτέχνης, θυμάται με αγάπη τη γνωριμία του με τον μαέστρο. Επιπλέον, ο δήμαρχος της Αθήνας, Κώστας Μπακογιάννης,.

To top