Η αμφιλεγόμενη δήλωση της Τατιάνας Στεφανίδου για το ναυάγιο προκαλεί οργή

Ακολουθεί οργή για τη δήλωση της Τατιάνας Στεφανίδου για το ναυάγιο, η οποία αμφισβητεί τη διαθεσιμότητα του ασθενοφόρου. Το Twitter αντιδρά.

Η αμφιλεγόμενη δήλωση της Τατιάνας Στεφανίδου για το ναυάγιο προκαλεί οργή>

Περιεχόμενα

  1. Αντιπαράθεση ξεσπά για την εντυπωσιακή δήλωση της Τατιάνας Στεφανίδου για το ναυάγιο
  2. Ναυάγιο στην Πύλο: Ανησυχίες από τη δήλωση της Τατιάνας Στεφανίδου

Αντιπαράθεση ξεσπά για την εντυπωσιακή δήλωση της Τατιάνας Στεφανίδου για το ναυάγιο

Μια συγκλονιστική δήλωση της Τατιάνας Στεφανίδου στην εκπομπή της, T-LIVE, σχετικά με το μοιραίο ναυάγιο στην Πύλο έχει προκαλέσει οργή.

Η κ. Στεφανίδου αμφισβήτησε τη διαθεσιμότητα των ασθενοφόρων στην Ελλάδα, τονίζοντας την παράδοξη κατάσταση της σημαντικής κινητοποίησης κατά τη διάρκεια του ναυαγίου, ενώ προηγουμένως συζητούσε για την έλλειψη μέσων του ΕΚΑΒ. Τα σχόλιά της προκάλεσαν σφοδρή αντίδραση στο Twitter, με τους χρήστες να εκφράζουν την αποδοκιμασία τους για τις απόψεις της γνωστής παρουσιάστριας.

Μια πρόσφατη δήλωση της Τατιάνας Στεφανίδου κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, T-LIVE, στην τηλεόραση του Alpha, σχετικά με το τραγικό ναυάγιο στην Πύλο, προκάλεσε σοκ και αντιδράσεις.

Στη δήλωσή της, η κ. Στεφανίδου εξέφρασε την ανησυχία της για το βάρος που επιβαρύνει την Ευρώπη και την Ελλάδα η υποδοχή διωκόμενων ατόμων.

Τόνισε την έλλειψη διαθέσιμων ασθενοφόρων στην Ελλάδα, αντιπαραβάλλοντάς την με τη σημαντική κινητοποίηση που παρατηρήθηκε κατά τη διάρκεια του περιστατικού του ναυαγίου.

Η κ. Στεφανίδου αμφισβήτησε τη διαθεσιμότητα ασθενοφόρων στο νομό Πελοποννήσου, ιδίως σε περιπτώσεις όπου απαιτείται άμεση ιατρική βοήθεια, όπως τα καρδιακά επεισόδια που συμβαίνουν σε απομακρυσμένα χωριά.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλιά της προκάλεσαν καταιγισμό σχολίων στο Twitter, με πολλούς να εκφράζουν κριτική και αποδοκιμασία για την άποψη της γνωστής παρουσιάστριας.

To top