Η αμφιλεγόμενη υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη: Δικηγόρος αποκαλύπτει τον αγώνα του ηθοποιού με τη φτώχεια και την απομόνωση

Ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης αντιμετωπίζει νομικά προβλήματα μετά την καταδίκη του για δύο απόπειρες βιασμού. Ο δικηγόρος του αποκάλυψε πρόσφατα την τρέχουσα κατάσταση του ηθοποιού, συμπεριλαμβανομένων των οικονομικών προβλημάτων και της απομόνωσης στο σπίτι του.

Η αμφιλεγόμενη υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη: Δικηγόρος αποκαλύπτει τον αγώνα του ηθοποιού με τη φτώχεια και την απομόνωση>

Περιεχόμενα

  1. Πέτρος Φιλιππίδης: Η ζωή και οι νομικές του περιπέτειες
  2. Η πραγματικότητα της ζωής του Φιλιππίδη
  3. Η δικαίωση και το δράμα της ζωής του Φιλιππίδη
  4. Μια σπάνια εκδρομή και μια θερμή υποδοχή
  5. Ο Φιλιππίδης μιλάει
  6. Νομική αγωγή κατά τηλεοπτικής εκπομπής

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την αμφιλεγόμενη υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη. Παρά τις δικαστικές διαμάχες του, ο γνωστός ηθοποιός φαίνεται να έχει κερδίσει ξανά το κοινό του.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του δικηγόρου Μιχάλη Δημητρακόπουλου στην εκπομπή «Το Πρωινό», αποκαλύφθηκε η σημερινή κατάσταση του Φιλιππίδη που περιμένει την απόφαση του Εφετείου. Ο ηθοποιός αυτή τη στιγμή ζει απομονωμένος στο σπίτι του και η φτώχεια έχει χτυπήσει την πόρτα του, με αποτέλεσμα ο δικηγόρος του να κάνει δημόσια έκκληση για μεταφραστικές εργασίες βιβλίων για να τον στηρίξει.

Δείτε τη συνέντευξη-βόμβα από τον ίδιο τον Πέτρο Φιλιππίδη που ετοιμάζεται να σπάσει τη σιωπή του.

Πέτρος Φιλιππίδης: Η ζωή και οι νομικές του περιπέτειες

Παρά τις σοβαρές κατηγορίες και τις συνεχιζόμενες δικαστικές διαμάχες, ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης φαίνεται να έχει κερδίσει ξανά την υποστήριξη του κοινού του.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο δικηγόρος του Μιχάλης Δημητρακόπουλος έριξε φως στη σημερινή κατάσταση του ηθοποιού εν αναμονή της απόφασης του Εφετείου. Σύμφωνα με τον Δημητρακόπουλο, ο Φιλιππίδης ζει σαν να βρίσκεται στη φυλακή, φτωχός και απομονωμένος στο σπίτι του. Κάνει έκκληση στο κοινό να δώσει στον ηθοποιό την ευκαιρία να εργαστεί ξανά, έστω και ως μεταφραστής βιβλίων.

Η πραγματικότητα της ζωής του Φιλιππίδη

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Δημητρακόπουλος αποκάλυψε τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης του Φιλιππίδη, δηλώνοντας ότι η φτώχεια έχει χτυπήσει δυνατά την πόρτα του και ότι ζει σαν να βρίσκεται στη φυλακή.

Ο Δημητρακόπουλος μοιράστηκε ότι, παρά το γεγονός ότι τυπικά είναι ελεύθερος, ο Φιλιππίδης δεν βγαίνει από το σπίτι του, περιβάλλεται από βιβλία και παλεύει να τα βγάλει πέρα. Η οικογένειά του είναι η μόνη πηγή εισοδήματός του και ο Δημητρακόπουλος έχει κάνει δημόσια έκκληση να δοθεί στον Φιλιππίδη δουλειά ως μεταφραστής βιβλίων.

Η δικαίωση και το δράμα της ζωής του Φιλιππίδη

Ενώ ο Φιλιππίδης έχει αθωωθεί από τις κατηγορίες για απόπειρα βιασμού, εξακολουθεί να αναμένει την απόφαση του Εφετείου για άλλες κατηγορίες.

Ο Δημητρακόπουλος χαρακτηρίζει την αθώωση του Φιλιππίδη ως ηθική νίκη, αλλά λέει ότι, μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία του εφετείου, η ζωή του θα είναι ένα δράμα. Προσθέτει ότι η συνεχιζόμενη δικαστική διαμάχη έχει εξαντλήσει τον Φιλιππίδη συναισθηματικά και οικονομικά.

Μια σπάνια εκδρομή και μια θερμή υποδοχή

Παρά τους αγώνες του, ο Δημητρακόπουλος μοιράζεται ότι ο Φιλιππίδης εξακολουθεί να αγκαλιάζεται από τον κόσμο όταν βγαίνει από το σπίτι του. Περιγράφει ένα περιστατικό κατά το οποίο ο κόσμος μίλησε στον ηθοποιό με σεβασμό και θαυμασμό.

Ο Φιλιππίδης μιλάει

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η δικηγόρος του Φιλιππίδη, Κική Πακιρτζίδου, ανακοίνωσε ότι ο ηθοποιός σύντομα θα «σπάσει» τη σιωπή του και θα μιλήσει δημόσια για την υπόθεσή του.

Η ίδια πρόσθεσε ότι δεν έχει καμία ανοχή σε οποιαδήποτε παραβίαση της ιδιωτικής του ζωής.

Νομική αγωγή κατά τηλεοπτικής εκπομπής

Η κ. Πακιρτζίδου δήλωσε επίσης ότι ο Φιλιππίδης θα κινηθεί νομικά εναντίον τηλεοπτικής εκπομπής που έστειλε κάμερες να τον περιμένουν έξω από το νέο του σπίτι στο κέντρο της Αθήνας, κάνοντας λόγο για παραβίαση της ιδιωτικής του ζωής.

To top