Η επική νίκη του Σάκη Κατσούλη: Αντιδράσεις για τον τελικό του Survivor All Star και τρολάρισμα στο Twitter

Γιορτάζοντας τη νίκη του στο Survivor All Star, ο Σάκης Κατσούλης μοιράζεται την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του στους υποστηρικτές του. Ο έντονος τελικός, οι αντιδράσεις στο Twitter και το παιχνιδιάρικο τρολάρισμα προσθέτουν ενθουσιασμό.

Η επική νίκη του Σάκη Κατσούλη: Αντιδράσεις για τον τελικό του Survivor All Star και τρολάρισμα στο Twitter>

Περιεχόμενα

  1. Survivor All Star: Η νίκη και η ευγνωμοσύνη του Σάκη Κατσούλη
  2. Το σχόλιο του Τριαντάφυλλου για τη νίκη του Σάκη
  3. Ο θρίαμβος του Σάκη και οι αντιδράσεις στο Twitter

Γιορτάζοντας τη νίκη του στον τελικό του Survivor All Star, ο Σάκης Κατσούλης έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram, εκφράζοντας θερμές ευχαριστίες στους υποστηρικτές του.

Η επική νίκη του Σάκη Κατσούλη: Αντιδράσεις για τον τελικό του Survivor All Star και τρολάρισμα στο Twitter

Με μια φωτογραφία του να κρατάει το τρόπαιο, ο Σάκης αναγνώρισε ότι τα λόγια από μόνα τους δεν μπορούν να αποτυπώσουν τα συγκλονιστικά συναισθήματα που νιώθει για όσους έκαναν το όνειρό του πραγματικότητα. Ο τελικός του Survivor All Star ολοκληρώθηκε με τον Σάκη Κατσούλη να κερδίζει για δεύτερη φορά, προκαλώντας συζητήσεις και αντιδράσεις στο Twitter, όπου θαυμαστές και πρώην παίκτες συμμετείχαν με τις σκέψεις τους και το παιχνιδιάρικο τρολάρισμα.

Η επική νίκη του Σάκη Κατσούλη: Αντιδράσεις για τον τελικό του Survivor All Star και τρολάρισμα στο Twitter

Survivor All Star: Η νίκη και η ευγνωμοσύνη του Σάκη Κατσούλη

Ο Σάκης Κατσούλης, ο νικητής του Survivor All Star, μπήκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του και να μοιραστεί την πρώτη του ανάρτηση μετά τον τελικό.

Συνοδευόμενος από μια φωτογραφία με το έπαθλο, ο Σάκης ευχαρίστησε όλους όσους τον στήριξαν σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής του, αναγνωρίζοντας ότι οι λέξεις από μόνες τους δεν μπορούν να αποτυπώσουν το βάθος των συναισθημάτων του.

Το σχόλιο του Τριαντάφυλλου για τη νίκη του Σάκη

Ο Τριαντάφυλλος, πρώην φίλος του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, μοιράστηκε τις σκέψεις του για την έκβαση του παιχνιδιού.

Δείχνοντας τη στήριξή του στον Νίκο Μπάρτζη, ο Τριαντάφυλλος συνεχάρη τον Σάκη για τη νίκη του, τονίζοντας τον σκληρό ανταγωνισμό και το μικρό περιθώριο της νίκης του. Ο ίδιος επαίνεσε και τους δύο διαγωνιζόμενους για την απόδοσή τους στον τελικό.

Ο θρίαμβος του Σάκη και οι αντιδράσεις στο Twitter

Καθώς ο Σάκης σήκωσε το κύπελλο πανηγυρίζοντας, οι χρήστες του Twitter συμμετείχαν για να τον συγχαρούν.

Παρά την υποστήριξη προς τον Νίκο Μπάρτζη, μεταξύ άλλων και από τον Στάθη Σχίζα, δημιουργήθηκαν εντάσεις κατά τη διάρκεια του τελικού, με έντονες διαφωνίες και προδοσίες του παρελθόντος να επανέρχονται στην επιφάνεια. Παρ’ όλα αυτά, πολλοί χρήστες του Twitter εξέφρασαν τις σκέψεις τους για τη νίκη του Σάκη, τρολάροντας τον παιχνιδιάρικα μαζί με τον τραγουδιστή και πρώην συμμετέχοντες στο Survivor.

To top