Η Ιωάννα Τούνη μιλάει για την ανατροφή του μωρού της στην τηλεόραση

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου συζητούν για το πρώτο τους παιδί στο Χαμόγελο και Ξανά με τη Σίσσυ Χρηστίδου. Μάθετε για την εμπειρία τους ως γονείς.

Η Ιωάννα Τούνη μιλάει για την ανατροφή του μωρού της στην τηλεόραση>

Περιεχόμενα

  1. Η περήφανη μαμά Ιωάννα Τούνη μιλάει για την ανατροφή του πρώτου της παιδιού
  2. Η Ιωάννα Τούνη για το ταξίδι της ως νέα μητέρα

Η Ιωάννα Τούνη, μια περήφανη μητέρα, εμφανίστηκε πρόσφατα στην εκπομπή «Χαμογέλα και Ξανά» με τη Σίσσυ Χρηστίδου για να μιλήσει για την ανατροφή του πρώτου της παιδιού με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Τούνη αποκάλυψε ότι το μωρό τους γεννήθηκε κοινωνικά και με παρένθετη μητέρα. Επίσης, εξέφρασε την επιθυμία της να είναι καλή μητέρα και να μεγαλώσει ένα δυνατό αγόρι. Ο Αλεξάνδρου μοιράστηκε τις ελπίδες του να αποφύγει κάποιες από τις δυσκολίες που βίωσαν εκείνος και η Τούνη.

Δείτε το βίντεο για να μάθετε περισσότερα για το ταξίδι τους ως γονείς.

Η περήφανη μαμά Ιωάννα Τούνη μιλάει για την ανατροφή του πρώτου της παιδιού

Η Ιωάννα Τούνη, καλεσμένη στην εκπομπή Χαμογέλα και Ξανά με τη Σίσσυ Χρηστίδου, κάθισε στον καναπέ με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου για να συζητήσουν πώς είναι να μεγαλώνουν το πρώτο τους παιδί μαζί.

Σύμφωνα με την Ιωάννα, το μωρό τους γεννήθηκε κοινωνικό και δείχνει ήδη κάποια χαρακτηριστικά προσωπικότητας. Παρά τις προκλήσεις της γονεϊκότητας, πιστεύει ότι μπορεί να έχει την ίδια ζωή με πριν, ενώ παράλληλα είναι καλή μαμά για το παιδί της.

Ο Δημήτρης εξέφρασε επίσης την επιθυμία του να προστατεύσει τον γιο τους από τις όποιες δυσκολίες έχουν αντιμετωπίσει ο ίδιος και η Ιωάννα.

Η Ιωάννα Τούνη για το ταξίδι της ως νέα μητέρα

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο Smile and Again, η Ιωάννα Τούνη μίλησε για τις χαρές και τις προκλήσεις της μητρότητας.

Μοιράστηκε ότι το μωρό τους έχει κοινωνική προσωπικότητα και αποκάλυψε ότι τον πήγαν στην Αίγυπτο με την έγκριση του παιδιάτρου τους. Η Ιωάννα τόνισε τη σημασία του να είναι καλή μητέρα για το παιδί της και ελπίζει να μεγαλώσει ένα δυνατό αγόρι για το οποίο μπορεί να είναι περήφανη. Δείτε το βίντεο για να μάθετε περισσότερα για τις εμπειρίες της.

To top