«Η Νούνι μου…» Φωτογραφία: Η συγκινητική στιγμή της Ιωάννας Τούνη με τον γιο της συγκλονίζει το Instagram

Μάρτυρας του φαινομένου στο Instagram: Η φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη με τον γιο της λαμβάνει 132.000 likes. Ζήστε την απόλυτη ευτυχία και τα βαθιά συναισθήματα καθώς η influencer μοιράζεται μια τρυφερή στιγμή με τον μικρό Nuni.

«Η Νούνι μου…» Φωτογραφία: Η συγκινητική στιγμή της Ιωάννας Τούνη με τον γιο της συγκλονίζει το Instagram>

Περιεχόμενα

  1. «Ο Νούνι μου…»: Ιωάννα Τούνη με τον γιο της
  2. Μια ματιά αγνής χαράς

Ζήστε τη συγκινητική στιγμή που αιχμαλώτισε το Instagram: Η νέα φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη με τον γιο της έλαβε 132.000 εντυπωσιακά likes μέσα σε λίγες ώρες.

Ακολουθήστε την Ιωάννα στην απόλυτη ευτυχία της καθώς μοιράζεται τρυφερές στιγμές με τον μικρό Nuni, ο οποίος κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της. Από τα ταξίδια μέχρι τη δουλειά και τις εκδηλώσεις, ο Nuni είναι πάντα στο πλευρό της. Μην χάσετε αυτό το πολύτιμο στιγμιότυπο χαράς και ανάπτυξης.

«Ο Νούνι μου…»: Ιωάννα Τούνη με τον γιο της

Μέσα σε λίγες ώρες, η τελευταία φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη με τον γιο της συγκέντρωσε το εκπληκτικό νούμερο των 132.000 likes, δημιουργώντας κύματα στο Instagram.

Από την άφιξη του μικρού της, η Ιωάννα έχει βυθιστεί στην απόλυτη ευτυχία τους τελευταίους πέντε μήνες. Ως τρυφερή μητέρα, εκτιμά κάθε στιγμή με τον γιο της, τον οποίο αποκαλεί χαϊδευτικά Nuni. Από τα ταξίδια στο γυμναστήριο, τη δουλειά και τις κοινωνικές εκδηλώσεις, ο Nuni είναι πάντα στο πλευρό της.

Πρόσφατα, η Ιωάννα και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απόλαυσαν μια σύντομη απόδραση στη Μύκονο, όπου ο μικρός τους μπόμπιρας έκανε το ντεμπούτο του στο ευάερο νησί.

Μια ματιά αγνής χαράς

Το Σάββατο (24/6), η Ιωάννα Τούνη ενθουσίασε τους followers της στο Instagram με μια συγκινητική φωτογραφία που δείχνει τον «όλα τα λεφτά» γιο της.

Η influencer στάθηκε μπροστά σε έναν καθρέφτη, κρατώντας τον Nuni στην αγκαλιά της, ενώ εκείνος έλαμπε με ένα μεταδοτικό χαμόγελο. Η Ιωάννα δεν θα μπορούσε να μην εκφράσει την υπέρμετρη χαρά της και την έκπληξή της για το πόσο γρήγορα μεγαλώνει το μωράκι της. Η λεζάντα της αποτύπωσε όμορφα τα συναισθήματά της: «Βλέποντας το προσωπάκι μου να χαμογελάει & να λιώνει η καρδιά μου.

Είμαι έκπληκτη με το πόσο γρήγορα μεγαλώνει το μωράκι μου. Ω, πόσο λατρεύω τη Nuni μου…».

«Η Νούνι μου…» Φωτογραφία: Η συγκινητική στιγμή της Ιωάννας Τούνη με τον γιο της συγκλονίζει το Instagram
To top