Η Σοφιάνα Αβραμάκη κινείται νομικά για ψευδείς ισχυρισμούς περί σχέσης

Η Σοφιάνα Αβραμάκη προσφεύγει στη δικαιοσύνη για ψευδείς ισχυρισμούς περί σχέσης με τον Στάθη Σχίζα. Δείτε τον αγώνα της για την αλήθεια και τη δικαιοσύνη.

Η Σοφιάνα Αβραμάκη κινείται νομικά για ψευδείς ισχυρισμούς περί σχέσης>

Η Σοφιάνα Αβραμάκη προσφεύγει νομικά για τους ψευδείς ισχυρισμούς περί σχέσης με τον Στάθη Σχίζα – Μια αποκάλυψη «βόμβα» που έχει προκαλέσει προσωπική αναστάτωση στην Αβραμάκη. Μάθετε γιατί είναι αποφασισμένη να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Η Σοφιάνα Αβραμάκη κινείται νομικά για δημοσίευμα που τη συνδέει με τον Στάθη Σχίζα

Η πρωταγωνίστρια του ριάλιτι Σοφιανά Αβραμάκη κατέθεσε πρόσφατα μήνυση κατά εφημερίδας που δημοσίευσε άρθρο στο οποίο ισχυριζόταν ψευδώς ότι είχε ερωτική σχέση με τον Στάθη Σχίζα.

Η Αβραμάκη αναφέρθηκε στο θέμα κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο talk show «Hello» μέσω Skype, εκφράζοντας την απογοήτευσή της για το δημοσίευμα και τονίζοντας τον αρνητικό αντίκτυπο που είχε στην προσωπική της ζωή.

Η κ. Αβραμάκη διαβεβαίωσε κατηγορηματικά ότι δεν έχει καμία σχέση με τον Στάθη Σχίζα και περιμένει από την εφημερίδα να διορθώσει τους ψευδείς ισχυρισμούς της.

Η ίδια παραδέχτηκε ότι η κατάσταση την έχει ενοχλήσει βαθιά, εξηγώντας: «Αυτό το περιστατικό με στεναχωρεί πολύ. Είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι εδώ συζητάμε τα προσωπικά μου θέματα και τίποτα άλλο δεν έχει σημασία. Το προηγούμενο περιστατικό συνέβη πριν από λιγότερο από δύο μήνες. Συνάντησα τον Στάθη πριν από περίπου 10-12 ημέρες, αλλά ποτέ μόνη της.

Δεν θα το έβρισκα ύποπτο ακόμα και αν ήμασταν μόνο οι δυο μας».

Συνέχισε, ρίχνοντας φως στις περιστασιακές τους εξόδους για καφέ: «Πήγαμε για καφέ επειδή προπονούμαι σε ένα μέρος που ανήκει σε κάποιον που γνωρίζει ο Στάθης, οπότε τυχαία πέφτουμε ο ένας πάνω στον άλλον μερικές φορές.

Το περιεχόμενο της εφημερίδας είναι ενδιαφέρον και, κατά κάποιο τρόπο, ακριβές. Δεν είμαι σίγουρος αν την έχεις διαβάσει, αλλά αναφέρθηκαν βόλτες και τέτοια. Όπως ανέφεραν, μπορώ να το επιβεβαιώσω».

Όσον αφορά τις νομικές της ενέργειες, η κ. Αβραμάκη δήλωσε: «Έχω ήδη προβεί στις απαραίτητες νομικές ενέργειες, συμπεριλαμβανομένης της αποστολής εξώδικης επιστολής. Η φετινή χρονιά φαίνεται να είναι η χρονιά για την εξωδικαστική επίλυση ζητημάτων.

Αναμένω ότι η εφημερίδα θα λάβει διορθωτικά μέτρα. Αυτό που με ανησυχεί είναι η έλλειψη αναφοράς στον συντάκτη του άρθρου. Φαίνεται πολύ προσωπικό, και κάποιος διέρρευσε αυτή την ιστορία. Ίσως να μην ήμουν εγώ ο στόχος και να είχαν σκοπό να βλάψουν τον Στάθη αντ’ αυτού.

Παρέχονταν πολλές λεπτομέρειες, και μπορεί να είχα εμπλακεί ακούσια. Το γεγονός ότι επιλέγω να μην συζητώ την προσωπική μου ζωή ή να μην μοιράζομαι συχνά λεπτομέρειες δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποιος ξεχωριστός στη ζωή μου. Αυτή η κατάσταση μου έχει προκαλέσει σημαντικά προβλήματα».

To top