Η συγκινητική φωτογραφία και το μήνυμα φιλίας της Μελέτης και της Κορομηλά

Η Ελεονώρα Μελέτη μοιράζεται συγκινητικό μήνυμα και κοινή φωτογραφία με τη Ρούλα Κορομηλά στο Instagram, εκφράζοντας τη μακροχρόνια φιλία τους.

Η συγκινητική φωτογραφία και το μήνυμα φιλίας της Μελέτης και της Κορομηλά>

Η Ελεονώρα Μελέτη, παρουσιάστρια της εκπομπής «Shopping Star», δημοσίευσε μια συγκινητική φωτογραφία στο Instagram με τη Ρούλα Κορομηλά, παρουσιάστρια του «Σπίτι με MEGA».

Η φωτογραφία δείχνει τις δύο γυναίκες να αγκαλιάζονται και να χαμογελούν στην κάμερα. Η Ελεονώρα Μελέτη μοιράστηκε επίσης ένα συγκινητικό μήνυμα για τη μακροχρόνια φιλία τους, εκφράζοντας την έκπληξή της που έγινε στενή φίλη με κάποιον που κάποτε θαύμαζε από μακριά.

Μελέτη-Κορομηλά: Μια συγκινητική φωτογραφία της μακροχρόνιας φιλίας τους

Η Ελεονώρα Μελέτη, η παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης, μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία που την δείχνει να αγκαλιάζει τη Ρούλα Κορομηλά, παρουσιάστρια της εκπομπής «Σπίτι με MEGA».

Στη λεζάντα, η Μελέτη εξέφρασε την ευγνωμοσύνη και την έκπληξή της για τη στενή σχέση τους, η οποία αναπτύχθηκε με την πάροδο του χρόνου. Έγραψε ότι κάποτε ήταν μεγάλη θαυμάστρια της Κορομηλά και δεν περίμενε ποτέ ότι θα γινόταν φίλη μαζί της.

Η φωτογραφία απαθανάτισε τις δύο γυναίκες σε μια ζεστή αγκαλιά, με μεγάλα χαμόγελα στα πρόσωπά τους. Η λεζάντα της Μελέτη αποκάλυψε ότι έχουν περάσει αμέτρητες ώρες αράζοντας σε καναπέδες με πιτζάμες και κάλτσες, μιλώντας για διάφορα πράγματα.

To top