Η Τατιάνα Στεφανίδου συγκινείται μέχρι δακρύων καθώς ο γιος του Νίκου Ευαγγελάτου παντρεύεται

Μάθετε τα τελευταία νέα για τα συναισθήματα της Τατιάνας Στεφανίδου, καθώς ο γιος του Νίκου Ευαγγελάτου από το γάμο του με τη Ζέτα Θεοδωρακοπούλου παντρεύεται σύντομα. Μάθετε για το αίτημα της Στεφανίδου και την ευλογία της για τον γάμο.

Η Τατιάνα Στεφανίδου συγκινείται μέχρι δακρύων καθώς ο γιος του Νίκου Ευαγγελάτου παντρεύεται>

Περιεχόμενα

  1. Ευαγγελάτου παντρεύεται: Η Τατιάνα Στεφανίδου βρίσκεται σε «βαθιά» συγκίνηση
  2. Ο επικείμενος γάμος και το αίτημα της Στεφανίδου

Η Τατιάνα Στεφανίδου, ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Ζέτα Θεοδωρακοπούλου πρόκειται να ζήσουν μοναδικές στιγμές στη ζωή τους, καθώς ο γιος του Ευαγγελάτου από το γάμο του με τη Θεοδωρακοπούλου παντρεύεται.

Ο επικείμενος γάμος έχει φέρει βαθιά συναισθήματα στη Στεφανίδου, η οποία λατρεύει τον 26χρονο και τον θεωρεί δικό της γιο. Μάλιστα έχει κάνει ειδική παράκληση να τον συνοδεύσει στην εκκλησία, σύμφωνα με το Yes Magazine. Μάθετε περισσότερα για τον επερχόμενο γάμο και τη συγκινητική χειρονομία της Στεφανίδου σε αυτό το άρθρο.

Ευαγγελάτου παντρεύεται: Η Τατιάνα Στεφανίδου βρίσκεται σε «βαθιά» συγκίνηση

Ο γιος του δημοσιογράφου Νίκου Ευαγγελάτου και της Ζέτας Θεοδωρακοπούλου, Λάμπης Ευαγγελάτος, παντρεύεται σύντομα και το γεγονός αυτό αναμένεται να είναι μια μοναδική στιγμή για την Τατιάνα Στεφανίδου, τον Νίκο Ευαγγελάτο και τη Ζέτα Θεοδωρακοπούλου.

Παρά το γεγονός ότι δεν έχουν καμία σχέση με τον επαγγελματικό χώρο των γονιών τους, ο Λάμπης διατηρεί σχέση με μια εντυπωσιακή νεαρή κοπέλα εδώ και τέσσερα ολόκληρα χρόνια και τώρα είναι έτοιμοι να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.

Ο επικείμενος γάμος και το αίτημα της Στεφανίδου

Ο Λάμπης έχει δώσει αρκετούς λόγους για να συζητηθεί το θέμα του γάμου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ σε μία από τις αναρτήσεις του ανέλυσε ακόμη και τους λόγους για να παντρευτεί τη σύντροφό του.

Οι γονείς του πιστεύουν ότι δεν υπάρχει λόγος να καθυστερήσει άλλο η επισημοποίηση του γάμου και η Στεφανίδου, η οποία γνωρίζει τον Λάμπη από μικρό παιδί, είναι βαθιά συγκινημένη και έδωσε την ευχή της στον 26χρονο. Σύμφωνα με το Yes Magazine, έχει ζητήσει μάλιστα να είναι εκείνη που θα τον συνοδεύσει στην εκκλησία.

Η ίδια ήταν πάντα προοδευτική στις απόψεις της, θεωρώντας ότι το αίτημα αυτό δεν πρέπει να αποτελεί πρόβλημα, αφού η κοινωνία έχει πλέον αποδεχτεί το γεγονός ότι υπάρχουν παιδιά χωρισμένων γονέων, ενώ οι δυο τους έχουν άριστη σχέση.

Η Τατιάνα Στεφανίδου συγκινείται μέχρι δακρύων καθώς ο γιος του Νίκου Ευαγγελάτου παντρεύεται
To top