Κορίνα Δαμουλιάνου: Από τον «Πατέρα Έμον» στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

Δείτε πώς είναι σήμερα η Κορίνα Δαμουλιάνου, η πρώην παιδική ηθοποιός του «Πάτερ Ημών», και πώς ασχολείται με την τοπική αυτοδιοίκηση και την πολιτική.

Κορίνα Δαμουλιάνου: Από τον «Πατέρα Έμον» στην Τοπική Αυτοδιοίκηση>

Περιεχόμενα

  1. Πώς είναι σήμερα η κόρη του Κώστα Καρρά;
  2. Η καριέρα της Κορίνας Δαμουλιάνου στην πολιτική
  3. Η καριέρα της Κορίνας Δαμουλιάνου στην ηθοποιία
  4. Προσωπική ζωή της Κορίνας Δαμουλιάνου

Η Κορίνα Δαμουλιάνου, η πρώην τηλεοπτική κόρη του Κώστα Καρρά στην αγαπημένη σειρά «Πάτερ Ημών», μεγάλωσε και έγινε μια όμορφη και καταξιωμένη γυναίκα.

Κορίνα Δαμουλιάνου: Από τον «Πατέρα Έμον» στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

Σήμερα, ασχολείται με την τοπική αυτοδιοίκηση ως πρόεδρος της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας του Δήμου Καλλιθέας. Σε αυτή τη συνέντευξη μιλάει για το ενδιαφέρον της για την πολιτική, την καριέρα της ως ηθοποιός και την προσωπική της ζωή. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα για το εμπνευσμένο ταξίδι της Κορίνας.

Κορίνα Δαμουλιάνου: Από τον «Πατέρα Έμον» στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

Πώς είναι σήμερα η κόρη του Κώστα Καρρά;

Η Κορίνα Δαμουλιάνου, η πρώην παιδική πρωταγωνίστρια της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Πάτερ Ημών», έχει εξελιχθεί σε μια όμορφη γυναίκα που πλέον ασχολείται με την τοπική αυτοδιοίκηση.

Σε ηλικία 9 ετών πέρασε από οντισιόν ανάμεσα σε 1.500 παιδιά και επιλέχθηκε να παίξει τον ρόλο της «Κορίνας» στη σειρά.

Η καριέρα της Κορίνας Δαμουλιάνου στην πολιτική

Σήμερα, η Δαμουλιάνου είναι πρόεδρος της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας του Δήμου Καλλιθέας. Ασχολείται με την τοπική αυτοδιοίκηση εδώ και αρκετά χρόνια και ενδιαφέρεται για την πολιτική, έχοντας θέσει υποψηφιότητα στο παρελθόν.

Ελπίζει να συνεχίσει να αγωνίζεται για την κυβέρνηση και το κόμμα και να βοηθήσει τους ανθρώπους μέσα από την ενασχόλησή της με την πολιτική.

Η καριέρα της Κορίνας Δαμουλιάνου στην ηθοποιία

Ενώ η ενασχόληση της Δαμουλιάνου με την πολιτική έχει βρεθεί στο επίκεντρο, δεν έχει ξεχάσει τις ρίζες της στην υποκριτική. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Ιδρύματος Νίκου Βασταρδή και σπούδασε στη Βασιλική Ακαδημία Σαίξπηρ στο Λονδίνο.

Αν και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην υποκριτική, δεν αποτελεί προς το παρόν προτεραιότητά της.

Προσωπική ζωή της Κορίνας Δαμουλιάνου

Η Δαμουλιάνου δεν είναι παντρεμένη, αλλά ελπίζει να δημιουργήσει μια μέρα μια μεγάλη και όμορφη οικογένεια.

Της αρέσει να παρακολουθεί τον Λάκη Λαζόπουλο και το «Survivor», αλλά δεν μπορεί να παρακολουθήσει ριάλιτι σχέσεων καθώς τα βρίσκει λίγο πουριτανικά.

To top