Κοζάνη: Έπαθε ανακοπή ενώ οδηγούσε και συγκρούστηκε με βιτρίνα καταστήματος

Ένα τραγικό περιστατικό: 54χρονος άνδρας παθαίνει καρδιακή ανακοπή ενώ οδηγεί, πέφτει πάνω σε βιτρίνες καταστημάτων. Λεπτομέρειες για το ατυχές ατύχημα στην Κοζάνη.

Κοζάνη: Έπαθε ανακοπή ενώ οδηγούσε και συγκρούστηκε με βιτρίνα καταστήματος>

Περιεχόμενα

  1. Τραγωδία στην Κοζάνη: 54χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο
  2. Τραγωδία στην Κοζάνη: 54χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα
  3. Κλειστή κλήση για πεζούς στην Κοζάνη

Τραγωδία στην Κοζάνη: 54χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο

Ένα οδυνηρό περιστατικό εκτυλίχθηκε στην οδό Μ. Αλεξάνδρου στην Κοζάνη, όταν 54χρονος οδηγός υπέστη καρδιακή ανακοπή στο τιμόνι, με αποτέλεσμα το θανατηφόρο ατύχημα.

Το όχημα εξετράπη της πορείας του στο πεζοδρόμιο, χάνοντας οριακά μια μητέρα με καροτσάκι και προσέκρουσε σε βιτρίνα καταστήματος. Παρά την άμεση ιατρική φροντίδα, ο οδηγός απεβίωσε λίγο αργότερα. Ευτυχώς, δεν τραυματίστηκαν πεζοί ή υπάλληλοι του καταστήματος. Τα ακριβή αίτια του θανάτου θα προσδιοριστούν με τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Τραγωδία στην Κοζάνη: 54χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα

Ένα συγκλονιστικό περιστατικό εκτυλίχθηκε στην οδό Μ. Αλεξάνδρου στην Κοζάνη, όταν ένας 54χρονος οδηγός υπέστη καρδιακή ανακοπή στο τιμόνι, με αποτέλεσμα το θανατηφόρο ατύχημα.

Ο οδηγός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο αλλά δυστυχώς εξέπνευσε λίγο αργότερα. Το όχημα προσέκρουσε στη βιτρίνα του καταστήματος «Βαρεκάς» αλλά ευτυχώς δεν έπαθε κανείς από τους επιβαίνοντες ή τους πεζούς. Οι αρχές πιστεύουν ότι το πρόβλημα υγείας του οδηγού τον έκανε να χάσει τον έλεγχο του οχήματος.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου θα προσδιοριστούν μέσω της νεκροψίας-νεκροτομής.

Τραγικό περιστατικό: Θανατηφόρα καρδιακή ανακοπή 54χρονου άνδρα και σύγκρουση με βιτρίνα καταστήματος

Κλειστή κλήση για πεζούς στην Κοζάνη

Σε ένα πολυσύχναστο σημείο της Κοζάνης, ένα λευκό όχημα IX εξετράπη της πορείας του και έπεσε πάνω σε μια βιτρίνα καταστήματος, χάνοντας οριακά μια μητέρα με ένα καροτσάκι μωρού στο πεζοδρόμιο.

Τραγικό περιστατικό: Θανατηφόρα καρδιακή ανακοπή 54χρονου άνδρα και σύγκρουση με βιτρίνα καταστήματος

Ο οδηγός, ένας 54χρονος άνδρας που υπέστη καρδιακή προσβολή, με τραγικό τρόπο δεν επέζησε. Το περιστατικό προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στην περιοχή, αλλά ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς άλλος. Οι αρχές διεξάγουν περαιτέρω έρευνες για να εξακριβώσουν τις ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος.

Τραγικό περιστατικό: Θανατηφόρα καρδιακή ανακοπή 54χρονου άνδρα και σύγκρουση με βιτρίνα καταστήματος
To top