Μια περήφανη στιγμή για την Εύη Βατίδου: Γιορτάζοντας την αποφοίτηση της Myra Kougia

Γιορτάστε την αποφοίτηση της Μάιρα Κούγια, καθώς η περήφανη μητέρα Εύη Βατίδου μοιράζεται το ειλικρινές της μήνυμα. Ένα νέο κεφάλαιο ξεκινά στο Κολλέγιο Ψυχικού, σηματοδοτώντας την έναρξη του ανεξάρτητου ταξιδιού της Μάιρας.

Μια περήφανη στιγμή για την Εύη Βατίδου: Γιορτάζοντας την αποφοίτηση της Myra Kougia>

Ζήστε την υπερηφάνεια της Εύης Βατίδου καθώς η κόρη της, Μάιρα, αποφοιτά από το Κολέγιο Ψυχικού, ξεκινώντας μια νέα πορεία προς την ανεξαρτησία.

Σε ένα ειλικρινές μήνυμα, η Βατίδου εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στο Κολλέγιο Ψυχικού για την ανεκτίμητη υποστήριξή του. Με τις εθνικές εξετάσεις να πλησιάζουν, η αφοσίωση της Μάιρας στις σπουδές της λάμπει, εντυπωσιάζοντας τον πατέρα της, Αλέξη Κούγια, ο οποίος θαυμάζει την ομορφιά και το επιστημονικό της μυαλό.

Ένα αξιοσημείωτο ταξίδι αρχίζει: Η περήφανη αποφοίτηση της Μάιρας Κούγια

Όλο το Κολλέγιο Αθηνών γιόρτασε την αποφοίτηση της Μάιρας Κούγια, της 18χρονης κόρης της Εύης Βατίδου, η οποία στέκεται ψηλή με ύψος 1,83 μέτρα, όπως ακριβώς και ο περήφανος πατέρας της.

Η Εύη Βατίδου, λάμποντας από χαρά, μπήκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μοιραστεί ένα ειλικρινές μήνυμα μαζί με μια φωτογραφία της κόρης της.

«Σήμερα αρχίζει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της Μάιρα, καθώς αποχαιρετά το σχολείο. Είμαι ευγνώμων στο Κολέγιο Ψυχικού για την πολύτιμη καθοδήγηση και την αταλάντευτη υπομονή του όλα αυτά τα χρόνια. Τα συναισθήματα ξεχειλίζουν μέσα μου», έγραψε η Βατίδου.

Πριν από τις Πανελλαδικές εξετάσεις, ο Αλέξης Κούγιας, πατέρας της Μάιρας, εξέφρασε τον θαυμασμό του, δηλώνοντας: «Η κόρη μου είναι πλήρως αφοσιωμένη στις σπουδές της καθώς πλησιάζουν οι πανελλαδικές εξετάσεις. Ποτέ δεν την έχω δει πιο συγκεντρωμένη.

Μια περήφανη στιγμή για την Εύη Βατίδου: Γιορτάζοντας την αποφοίτηση της Myra Kougia

Ενώ την ενθαρρύνω να κάνει διαλείμματα και να απολαμβάνει χαλαρούς περιπάτους, η αφοσίωσή της στη μάθηση είναι πραγματικά αξιοσημείωτη. Διαθέτει τόσο την ομορφιά όσο και το μυαλό ενός επιστήμονα».

To top