Μην υποτιμάτε τον εαυτό σας: Το εμπνευσμένο μήνυμα της Rania Thraskia

Η Ράνια Θρασκιά μοιράζεται εμπνευσμένο μήνυμα για την αυτοβελτίωση και την ανάπτυξη κατά την εμφάνισή της στην εκπομπή «Το πρωινό μας». Διαβάστε τώρα τα λόγια σοφίας της.

Μην υποτιμάτε τον εαυτό σας: Το εμπνευσμένο μήνυμα της Rania Thraskia>

Περιεχόμενα

  1. Rania Thraskia: «Τσίπρα είμαστε άνθρωποι της ίδιας γενιάς»
  2. «Αποφάσισα ξαφνικά να ασχοληθώ με την πολιτική»

Η Ράνια Θρασκιά, Ελληνίδα πολιτικός, εμφανίστηκε πρόσφατα στην εκπομπή «Το πρωινό μας», όπου μίλησε για την ξαφνική απόφασή της να ασχοληθεί με την πολιτική και για την άποψή της σχετικά με την προσωπική ανάπτυξη και την αλλαγή.

Η Thraskia μίλησε επίσης για τη γενεαλογική της σχέση με τον πρώην πρωθυπουργό της Ελλάδας, Αλέξη Τσίπρα. Διαβάστε παρακάτω για να ανακαλύψετε περισσότερα σχετικά με το μήνυμα ενθάρρυνσης και θετικότητας προς την προσωπική πρόοδο.

Rania Thraskia: «Τσίπρα είμαστε άνθρωποι της ίδιας γενιάς»

Η Ράνια Θρασκιά εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή «Το πρωινό μας» και μοιράστηκε τις σκέψεις της για την πολιτική, την προσωπική ανάπτυξη και άλλα. Ενθάρρυνε όλους να αναγνωρίζουν την πρόοδό τους και να μην υποτιμούν τον εαυτό τους.

Είχε επίσης ένα ιδιαίτερο μήνυμα για την παρουσιάστρια της εκπομπής, Φαίη Σκορδά, τονίζοντας την προσωπική της ανάπτυξη και εξέλιξη όλα αυτά τα χρόνια.

«Αποφάσισα ξαφνικά να ασχοληθώ με την πολιτική»

Η Rania Thraskia συζήτησε την πολιτική της διαδρομή, η οποία, όπως λέει, ξεκίνησε απροσδόκητα. Μίλησε για τη σχέση της με τον Αλέξη Τσίπρα και για το πώς και οι δύο ανήκουν στην ίδια γενιά.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Rania Thraskia έδωσε συμβουλές για όσους διστάζουν να ασχοληθούν με την πολιτική, ενθαρρύνοντάς τους να κάνουν το άλμα και να κάνουν τη διαφορά.

Τόνισε τη σημασία της προσωπικής ανάπτυξης και εξέλιξης και ενθάρρυνε όλους να αναγνωρίζουν τη δική τους πρόοδο.

To top