Μητρότητα αποκαλυμμένη: Το ταξίδι αγάπης και έμπνευσης της Χριστίνας Κοντοβά

Γιορτάστε τη Γιορτή της Μητέρας με τη Χριστίνα Κοντοβά, καθώς μοιράζεται τη βαθιά ουσία της μητρότητας και τον παρασκηνιακό ρόλο που παίζουν οι γονείς. Γίνετε μάρτυρες του εμπνευσμένου ταξιδιού της υιοθεσίας και της μεταμορφωτικής δύναμης της αγάπης.

Μητρότητα αποκαλυμμένη: Το ταξίδι αγάπης και έμπνευσης της Χριστίνας Κοντοβά>

Περιεχόμενα

  1. Συγκίνηση για τη Χριστίνα Κοντοβά: «Μαμά σημαίνει να φροντίζεις τα πάντα για το παιδί αλλά να ξέρεις ότι δεν σου ανήκει»
  2. Αν το παιδί σας σας περιέγραφε ως μαμά τι νομίζετε ότι θα έλεγε;

Δείτε τους ειλικρινείς προβληματισμούς της Χριστίνας Κοντοβά για το βαθύ νόημα της μητρότητας.

Με αφορμή τη γιορτή της μητέρας, μοιράζεται το ταξίδι της έμπνευσης, της αγάπης και της δύναμης της υιοθεσίας, υπενθυμίζοντάς μας γιατί οι γονείς παίζουν ρόλο στα παρασκήνια της ζωής των παιδιών τους. Ελάτε μαζί της καθώς γιορτάζει τον όμορφο δεσμό μεταξύ των γενεών και τη μεταμορφωτική χαρά που φέρνει η μητρότητα.

Συγκίνηση για τη Χριστίνα Κοντοβά: «Μαμά σημαίνει να φροντίζεις τα πάντα για το παιδί αλλά να ξέρεις ότι δεν σου ανήκει».

Συγκίνηση για τη Χριστίνα Κοντοβά: «Μαμά σημαίνει να φροντίζεις τα πάντα για το παιδί αλλά να ξέρεις ότι δεν σου ανήκει»

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, η Χριστίνα Κοντοβά εξηγεί με τον πιο τρυφερό τρόπο γιατί οι γονείς είναι το παρασκήνιο στη ζωή των παιδιών μας.

Η σχεδιάστρια μόδας δημοσίευσε δύο insta stories με τη μητέρα της. Ανάμεσα σε πολλές διασημότητες που ευχήθηκαν δημόσια στη μητέρα τους ήταν και η Δανάη Μπάρκα.

Στο ένα είναι με την κα Βασιλική και την κόρη της Άντα να γράφει: «Χρόνια πολλά στην «καλύτερη μαμά» που έγινε η «καλύτερη γιαγιά»».

Η Christina Kontova είναι μία από τις μητέρες που ενέπνευσαν, συγκίνησαν και έδειξαν τη δύναμη της μητρότητας στο TheMamagers.gr μέσα από το ταξίδι που έκανε -και μοιράστηκε με τον κόσμο- για να υιοθετήσει την κόρη της, Ada.

Εκτός όμως από τα κομψά, μίνιμαλ σύνολά της, θαυμάζουμε πλέον μέσα από τις αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την απίστευτη δύναμη, την αισιοδοξία και την ειρήνη που της έχει φέρει η μητρότητα.

Αν το παιδί σας σας περιέγραφε ως μαμά τι νομίζετε ότι θα έλεγε;.

Αν το παιδί σας σας περιέγραφε ως μαμά τι νομίζετε ότι θα έλεγε;

Θα ήθελα πολύ να με περιγράψει όταν μεγαλώσει για να καταλάβει ακριβώς πώς ένιωθε ως παιδί. Με αυτό που αντιλαμβάνεται σήμερα λέει «Είσαι η καλύτερη μαμά στον κόσμο».

Μητρότητα αποκαλυμμένη: Το ταξίδι αγάπης και έμπνευσης της Χριστίνας Κοντοβά

Αργότερα νομίζω ότι θα έλεγε αργότερα θα έλεγε ότι είμαι μια μαμά με πολλά όρια, αλλά ότι της αφήνω πολλά περιθώρια να δράσει μόνη της. Μια μαμά που τους δίνει εμπειρίες μέσα από τα πολλά ταξίδια που κάνουμε. Μια κοινωνική μαμά, η Άιντα είναι σε όλες τις ομάδες μου. Αλλά έχω αυστηρά όρια σε ορισμένα πράγματα.

Μητρότητα αποκαλυμμένη: Το ταξίδι αγάπης και έμπνευσης της Χριστίνας Κοντοβά
To top