Αφεθείτε στο παραδοσιακό πιάτο της Θεσσαλονίκης, τον μπακαλιάρο με σκόρδο, στις 25 Μαρτίου, αλλά προετοιμαστείτε να περιμένετε στην ουρά έως και μία ώρα έξω από τα δημοφιλή καταστήματα.
Ο διάσημος μπακαλιάρος της Θεσσαλονίκης με σκόρδο: Μια μεγάλη αναμονή στην ουρά
Τόσο οι Θεσσαλονικείς όσο και οι επισκέπτες δεν χορταίνουν το παραδοσιακό πιάτο του μπακαλιάρου με σκόρδο, που σερβίρεται στις 25 Μαρτίου.
Φέτος δεν διαφέρει, καθώς μεγάλες ουρές ανθρώπων εξακολουθούν να σχηματίζουν ουρές έξω από τα καταστήματα με την ελπίδα να πάρουν στα χέρια τους αυτό το νόστιμο γεύμα.
Μετά τις παρελάσεις αυτής της εθνικής εορτής, οι άνθρωποι συρρέουν σε αυτά τα καταστήματα για να αποφύγουν το μαγείρεμα στο σπίτι.
Ωστόσο, να είστε προετοιμασμένοι να περιμένετε στην ουρά έως και μία ώρα για να πάρετε τη μερίδα μπακαλιάρου σκορδαλιά, η οποία συνήθως κοστίζει μεταξύ 8 και 9 ευρώ.