Ο εκπληκτικός χωρισμός αποκαλύφθηκε: Η Εύη Βατίδου τερματίζει τη σχέση της με τον Ηλία Κωνσταντίνου

Δείτε τον αναπάντεχο χωρισμό της Εύης Βατίδου και του Ηλία Κωνσταντίνου μετά από ένα θυελλώδες ειδύλλιο. Μάθετε τις λεπτομέρειες και μάθετε ποιος είναι ο Ηλίας Κωνσταντίνου.

Ο εκπληκτικός χωρισμός αποκαλύφθηκε: Η Εύη Βατίδου τερματίζει τη σχέση της με τον Ηλία Κωνσταντίνου>

Περιεχόμενα

  1. Έρωτας με την πρώτη ματιά όχι πια: Η Εύη Βατίδου τερματίζει τη σχέση της με τον Ηλία Κωνσταντίνου
  2. Ποιος είναι ο Ηλίας Κωνσταντίνου;

Δείτε τον αναπάντεχο χωρισμό της Εύης Βατίδου και του Ηλία Κωνσταντίνου, που έβαλε τέλος στην κάποτε πολλά υποσχόμενη σχέση τους μετά από τέσσερις μήνες. Μάθετε τις λεπτομέρειες εδώ.

Έρωτας με την πρώτη ματιά όχι πια: Η Εύη Βατίδου τερματίζει τη σχέση της με τον Ηλία Κωνσταντίνου

Μετά από τέσσερις μήνες που έμοιαζαν με ένα ανθισμένο ειδύλλιο, η Εύη Βατίδου σόκαρε τους πάντες, τερματίζοντας τη σχέση της με τον Ηλία Κωνσταντίνου, διαψεύδοντας προηγούμενα δημοσιεύματα.

Παρά τις δημόσιες εκδηλώσεις τρυφερότητας και τα κοινά στιγμιότυπα, η Εύη Βατίδου επιβεβαίωσε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» ότι δεν είναι πια μαζί, διαψεύδοντας παλαιότερους ισχυρισμούς.

«Δεν υπάρχει τέτοια σχέση, κάνετε λάθος. Δεν είμαστε μαζί, παρά τα δημοσιεύματα», αποκάλυψε η Εύη Βατίδου.

Ενώ η Εύη Βατίδου απέφυγε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση της σχέσης τους, αποκαλύφθηκε στην εκπομπή ότι το ζευγάρι εθεάθη μαζί στο αεροδρόμιο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους από το Ηράκλειο στην Αθήνα.

Ωστόσο, η Εύη Βατίδου επέλεξε να μην αποκαλύψει καμία πληροφορία για την προσωπική της ζωή.

Τόσο η Εύη Βατίδου όσο και ο Ηλίας Κωνσταντίνου είχαν μοιραστεί ενεργά τη σχέση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά όλες οι κοινές φωτογραφίες έχουν πλέον διαγραφεί.

Ο Ηλίας Κωνσταντίνου, ένα 35χρονο μοντέλο που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενημερώνει συχνά τους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με φωτογραφίες από τα ταξίδια του και τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Ποιος είναι ο Ηλίας Κωνσταντίνου;

Ο Ηλίας Κωνσταντίνου, ένα 35χρονο μοντέλο, είναι γνωστός για τη δουλειά του στην Ελλάδα και διεθνώς.

Διατηρεί ενεργή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παρουσιάζοντας τις περιπέτειες και τις επαγγελματικές του προσπάθειες μέσα από συναρπαστικές φωτογραφίες.

Ο εκπληκτικός χωρισμός αποκαλύφθηκε: Η Εύη Βατίδου τερματίζει τη σχέση της με τον Ηλία Κωνσταντίνου
To top