Ο Καραγκούνης αρνείται τις διασυνδέσεις: Αντιμετώπιση της υπόθεσης βιασμού στα Σεπόλια

Ο Κώστας Καραγκούνης απαντά στις ψευδείς κατηγορίες για την υπόθεση βιασμού, διαβεβαιώνοντας ότι δεν έχει καμία σχέση με τον Ηλία Μίχο. Αναζητώντας δικαιοσύνη, ο Καραγκούνης έχει κινηθεί νομικά εναντίον όσων τον εμπλέκουν.

Ο Καραγκούνης αρνείται τις διασυνδέσεις: Αντιμετώπιση της υπόθεσης βιασμού στα Σεπόλια>

Περιεχόμενα

  1. Καραγκούνης της ΝΔ απαντά με μηνύσεις: Βιασμός ενός 12χρονου κοριτσιού στα Σεπόλια
  2. Ανάληψη νομικής δράσης κατά ψευδών κατηγοριών
  3. Καταπολέμηση των ανώνυμων συκοφαντιών
  4. Ο Καραγκούνης αρνείται τις διασυνδέσεις και απαντά στις κατηγορίες
  5. Προστασία των παιδιών και υπεράσπιση αυστηρότερων ποινών
  6. Καταπολέμηση των τρολ του Διαδικτύου
  7. Αρνείται οποιαδήποτε σχέση με τον Ηλία Μίχο
  8. Αναζήτηση νομικής δράσης κατά ψευδών αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
  9. Υποστήριξη αυστηρότερων ποινών για τους βιαστές παιδιών

Ο Κώστας Καραγκούνης, βουλευτής της ΝΔ, αρνείται σθεναρά οποιαδήποτε εμπλοκή στην φρικτή υπόθεση βιασμού 12χρονης στα Σεπόλια.

Προβαίνοντας σε νομικές ενέργειες εναντίον όσων τον ενέπλεξαν, ο Καραγκούνης τονίζει την ανάγκη απονομής δικαιοσύνης και απόδοσης ευθυνών. Απευθύνεται στις ψευδείς κατηγορίες που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και διαβεβαιώνει ότι δεν γνωρίζει τον Ηλία Μίχο, τον κατηγορούμενο για βιασμό.

Ως πατέρας και υπέρμαχος αυστηρότερων ποινών, ο Καραγκούνης ζητά ισόβια για τους βιαστές παιδιών. Αντιμετωπίζει τα τρολ του διαδικτύου και τονίζει τη σημασία του να καθιστούν τα άτομα υπεύθυνα για τα λόγια τους. Η έρευνα συνεχίζεται και ο Καραγκούνης είναι αποφασισμένος να δει τη δικαιοσύνη να απονέμεται.

Βιασμός ενός 12χρονου κοριτσιού στα Σεπόλια: Καραγκούνης της ΝΔ απαντά με μηνύσεις.

Καραγκούνης της ΝΔ απαντά με μηνύσεις: Βιασμός ενός 12χρονου κοριτσιού στα Σεπόλια

«Δεν γνωρίζω τον Ηλία Μίχο, δεν έχω καμία σχέση με τον βιασμό» ξεκαθαρίζει ο Κώστας Καραγκούνης, ακολουθώντας τη νομική οδό για όποιον έχει εμπλέξει το όνομά του στη φρικτή υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια.

Ανάληψη νομικής δράσης κατά ψευδών κατηγοριών.

Ανάληψη νομικής δράσης κατά ψευδών κατηγοριών

«Αυτό που συμβαίνει είναι πραγματικά πέρα από κάθε νοσηρή φαντασία και σίγουρα δεν θα μπορούσα να το αφήσω έτσι.

Πέρα από πολιτικοί είμαστε και άνθρωποι», τονίζει ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης σε ανάρτησή του στην οποία γνωστοποιεί ότι έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά του προσώπου που προσπάθησε να τον εμπλέξει στο έγκλημα σε βάρος της 12χρονης στα Σεπόλια.

Καταπολέμηση των ανώνυμων συκοφαντιών.

Καταπολέμηση των ανώνυμων συκοφαντιών

Μάλιστα, ο κ. Καραγκούνης τονίζει ότι «από τη στιγμή που ξεκίνησε η διερεύνηση της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, τα «φαντάσματα» άρχισαν να κατεβάζουν τους λογαριασμούς. Πρώτα συκοφαντούν ανώνυμα και μετά εξαφανίζονται».

Ο Καραγκούνης αρνείται τις διασυνδέσεις και απαντά στις κατηγορίες.

Ο Καραγκούνης αρνείται τις διασυνδέσεις και απαντά στις κατηγορίες

Με την αποκρουστική υπόθεση του βιασμού και της μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια να επανέρχεται στο προσκήνιο με τις νέες συλλήψεις και προφυλακίσεις των κακοποιών που βίασαν το παιδί, αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρονταν στον Κώστα Καραγκούνη κατηγορώντας τον για διασυνδέσεις με τον βιαστή και μαστροπό Ηλία Μίχο και αφήνοντας υπονοούμενα.

Προστασία των παιδιών και υπεράσπιση αυστηρότερων ποινών.

Προστασία των παιδιών και υπεράσπιση αυστηρότερων ποινών

«Ως τέκνο πολύτεκνης οικογένειας και επίσης πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, είμαι ιδιαίτερα ευαίσθητος στα αδικήματα που αφορούν την κακοποίηση παιδιών. Για το λόγο αυτό συνέστησα να τους επιβληθεί ποινή ισόβιας κάθειρξης.

Για μένα, λοιπόν, αυτό που συνέβη ήταν τόσο σκληρό για την προσωπικότητά μου που δεν μπορούσα να το αφήσω να περάσει ανεκμετάλλευτο», τονίζει ο βουλευτής της ΝΔ.

Καταπολέμηση των τρολ του Διαδικτύου.

Καταπολέμηση των τρολ του Διαδικτύου

Ο κ. Καραγκούνης και σε συνεντεύξεις του τις τελευταίες ημέρες έχει μιλήσει και για τα λεγόμενα διαδικτυακά τρολ, τονίζοντας ότι αν κάποιος βρεθεί αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη μπορεί να υπάρξει ανάσχεση του φαινομένου.

Άρνηση οποιασδήποτε σχέσης με τον Ηλία Μίχο.

Αρνείται οποιαδήποτε σχέση με τον Ηλία Μίχο

Ο Καραγκούνης αρνείται εδώ και δύο ημέρες ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με τον προφυλακισμένο για τη φρικτή υπόθεση του Ηλία Μίχου.

Μιλώντας στον Alpha 9,89 ξεκαθάρισε ότι δεν γνωρίζει καν τον Ηλία Μίχο και κατ’ επέκταση δεν μπορεί να έχει σχέση μαζί του.

Αναζήτηση νομικής δράσης κατά ψευδών αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αναζήτηση νομικής δράσης κατά ψευδών αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

«Προφανώς όχι, δεν τον γνωρίζω ούτε έχω κάποια σχέση» απάντησε ο Κώστας Καραγκούνης στην ερώτηση των δημοσιογράφων.

Αναφέρθηκε επίσης στην κατάθεση μήνυσης κατά αγνώστων για τον εντοπισμό του ιδιοκτήτη του λογαριασμού που ευθύνεται για την ανάρτηση ψευδών πληροφοριών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Υποστήριξη αυστηρότερων ποινών για τους βιαστές παιδιών.

Υποστήριξη αυστηρότερων ποινών για τους βιαστές παιδιών

«Το μόνο πράγμα που έχω να πω για την υπόθεση αυτή, επειδή είμαι πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, ήμουν υπέρμαχος της ισόβιας φυλάκισης των βιαστών παιδιών.

Η έρευνα συνεχίζεται, θα υπάρξουν περαιτέρω διευκρινίσεις γι’ αυτό είχα ζητήσει να τροποποιηθεί ο νόμος ώστε οι ποινές για τους βιαστές παιδιών να είναι ισόβιες, μακάρι να προχωρήσει η έρευνα.

To top