Ο Κούγιας καλεί την Τατιάνα: Παρουσιαστής θα καταθέσει στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγου

Επεισοδιακή ήταν η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της κόρης της. Ο δικηγόρος της ζήτησε αναβολή για να την εξετάσει για το σύνδρομο Μινχάουζεν. Η Τατιάνα Στεφανίδου κλήθηκε επίσης να καταθέσει.

Ο Κούγιας καλεί την Τατιάνα: Παρουσιαστής θα καταθέσει στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγου>

Περιεχόμενα

  1. Ο Κούγιας καλεί την Τατιάνα να καταθέσει στο δικαστήριο
  2. Ο Κούγιας λιποθυμά στην αίθουσα του δικαστηρίου
  3. Ο Ηλιάδης απαντά στις κατηγορίες του Κούγια
  4. Μάρτυρας υπερασπίζεται τη συμμετοχή του σε συνεδρίες με ψυχιάτρους

Ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγου, ζήτησε την αναβολή της δίκης προκειμένου να εξεταστεί το ενδεχόμενο σύνδρομο Μινχάουζεν της πελάτισσάς του.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, ο κ. Κούγιας κατηγόρησε τον εντατικολόγο Ανδρέα Ηλιάδη για ψέματα και ιατρικές ανοησίες. Στη δίκη κλήθηκε να καταθέσει η γνωστή παρουσιάστρια Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία έδειξε διάλογο μεταξύ του Μάνου Δασκαλάκη και του Ανδρέα Ηλιάδη, στον οποίο ο Δασκαλάκης παραπονιόταν για τον ψυχίατρο που εξέτασε την Πισπιρίγου.

Ο κ. Κούγιας ξέσπασε και κατά του Ηλιάδη μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου, κατηγορώντας τον διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων ότι προσπαθεί να παγιδεύσει την Πισπιρίγου.

Ο Κούγιας καλεί την Τατιάνα να καταθέσει στο δικαστήριο

Ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας ζήτησε την αναβολή της δίκης προκειμένου η κατηγορούμενη να εξεταστεί από ψυχιάτρους για να διαπιστωθεί αν πάσχει ή όχι από σύνδρομο Μινχάουζεν.

Στο δικαστήριο ζήτησε να καταθέσει και η Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία αποκάλυψε διάλογο μεταξύ του Μάνου Δασκαλάκη και του Ανδρέα Ηλιάδη στην εκπομπή της, όπου ο Δασκαλάκης διαμαρτυρήθηκε για τον ψυχίατρο που εξέτασε τη Ρούλα Πισπιρίγου. Ο κ. Κούγιας ζήτησε να κληθεί η Στεφανίδου για να διευκρινίσει πώς περιήλθε στα χέρια της η συνομιλία.

Ο Κούγιας λιποθυμά στην αίθουσα του δικαστηρίου

Ο Κούγιας υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο στην αίθουσα του δικαστηρίου, ενώ απαντούσε σε ερωτήσεις της νοσηλεύτριας του νοσοκομείου του Ρίου Πηνελόπης Φίφη.

Η νοσηλεύτρια είχε παράσχει τις πρώτες βοήθειες στον Κούγια, ο οποίος την ευχαρίστησε δημόσια και εξήγησε ότι η λιποθυμία που είχε οφειλόταν σε υπερκόπωση.

Ο συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγου επικεντρώθηκε στο σύνδρομο Μινχάουζεν δι’ αντιπροσώπου για μεγάλο μέρος της διαδικασίας, ενώ κατηγόρησε έμμεσα τη διευθύντρια της ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου Παίδων του Ρίου ότι προσπάθησε να παγιδεύσει τον κατηγορούμενο.

Ο Ηλιάδης απαντά στις κατηγορίες του Κούγια

Ο Ανδρέας Ηλιάδης δέχθηκε καταιγισμό ερωτήσεων σχετικά με το σύνδρομο Μινχάουζεν και τις επικοινωνίες που είχε με τους ψυχιάτρους του νοσοκομείου.

Πρόσθεσε ότι «όσο περνούσαν οι μέρες και τα στοιχεία δεν έδειχναν αιφνίδιο θάνατο από καρδιακή ανακοπή, τόσο πιο πιθανό ήταν να ισχύει το σενάριο του συνδρόμου». Ο κ. Κούγιας χαρακτήρισε την κατάθεση του Ηλιάδη «αρλούμπες, ιατρικές ανοησίες και ψέματα».

Μάρτυρας υπερασπίζεται τη συμμετοχή του σε συνεδρίες με ψυχιάτρους

Κατά τη διάρκεια της δίκης, ο Κούγιας ρώτησε γιατί ο Ηλιάδης πήγαινε σε συνεδρίες με ψυχιάτρους, με αποτέλεσμα ο μάρτυρας να αποκαλύψει ότι πήγε για να πάρει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαταραχή για να προστατεύσει τη μικρή Τζωρτζίνα.

Ο κ. Κούγιας αναφώνησε ότι υπάρχει μια απάθεια στις ιατρικές ανοησίες και η δίκη συνεχίστηκε μέχρι αργά το απόγευμα.

To top