Ο Μάριος Αθανασίου μιλάει για πολιτική, οικογένεια και πολιτισμό

Ο αγαπημένος ηθοποιός Μάριος Αθανασίου μιλάει για την προσωπική και επαγγελματική του ζωή, την απόφασή του να ασχοληθεί με την πολιτική και την κλήση του γιου του να υπηρετήσει στο στρατό.

Ο Μάριος Αθανασίου μιλάει για πολιτική, οικογένεια και πολιτισμό>

Περιεχόμενα

  1. Μάριος Αθανασίου: «Με κάλεσαν για να καταταγεί ο γιος μου στο στρατό και λέω «το δικό μου παιδί;». Θα πάρει αναβολή».
  2. Μάριος Αθανασίου: «Οι πολιτικοί πρέπει να αλλάξουν για να αλλάξει η πολιτική»
  3. Μάριος Αθανασίου: «Με ενδιαφέρει ο πολιτισμός, αλλά με την εργασιακή μου ιδιότητα».

Ο αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός Μάριος Αθανασίου μίλησε πρόσφατα για την προσωπική του ζωή, την επαγγελματική του καριέρα και την ενασχόλησή του με την πολιτική σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Χαμογέλα ξανά».

Μεταξύ άλλων, μίλησε για την επερχόμενη στρατιωτική θητεία του γιου του, τη δική του απόφαση να ασχοληθεί με την πολιτική και τις απόψεις του για την ανάγκη αλλαγής του πολιτικού συστήματος. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα για τη ζωή και τις απόψεις του Αθανασίου.

Μάριος Αθανασίου: «Με κάλεσαν για να καταταγεί ο γιος μου στο στρατό και λέω «το δικό μου παιδί;». Θα πάρει αναβολή».

Ο Μάριος Αθανασίου, αγαπημένος ηθοποιός του κοινού, συστήθηκε για πρώτη φορά στο κοινό ως καλεσμένος στη δημοφιλή σειρά Dolce Vita.

Έκτοτε, έχει πρωταγωνιστήσει σε διάφορες σειρές, όπως στην κοινωνική σειρά του Alpha TV Μου λείπεις και στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 Θα βρεις τον δάσκαλό σου. Ο Αθανασίου δεν φοβάται να εκφράσει τη γνώμη του για θέματα της επικαιρότητας, ενώ πρόσφατα μίλησε για την προσωπική και επαγγελματική του ζωή στην εκπομπή «Χαμογέλα ξανά», όπου αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο γιος του κλήθηκε να υπηρετήσει στο στρατό.

Μάριος Αθανασίου: «Οι πολιτικοί πρέπει να αλλάξουν για να αλλάξει η πολιτική»

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Αθανασίου μίλησε επίσης για την απόφασή του να ασχοληθεί με την πολιτική, δηλώνοντας ότι «οι πολιτικοί πρέπει να αλλάξουν για να αλλάξει η πολιτική».

Είναι μέλος του πολιτικού κόμματος ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο πιστεύει ότι μπορεί να φέρει την αλλαγή. Ο Αθανασίου δεν είχε ασχοληθεί με την πολιτική πριν από το 2019, αλλά αφού συνειδητοποίησε ότι το να μην ψηφίσει ήταν λάθος, έγινε πιο ενεργός πολιτικά. Πιστεύει ότι χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να υπάρξει αλλαγή και ότι στην πορεία θα γίνουν λάθη.

Μάριος Αθανασίου: «Με ενδιαφέρει ο πολιτισμός, αλλά με την εργασιακή μου ιδιότητα».

Η Αθανασίου ενδιαφέρεται επίσης για τον πολιτισμό, ιδιαίτερα για τη σχέση του με την εκπαίδευση. Πιστεύει ότι η εκπαίδευση και ο πολιτισμός συνδέονται στενά και ότι η βελτίωση της εκπαίδευσης αποτελεί σημαντικό βήμα για την προώθηση του πολιτισμού.

To top