Ομολογία του Tutunji: Φώφη Γεννηματά, ο πιο γλυκός μου φύλακας άγγελος

Δείτε τη συγκινητική εξομολόγηση του Παντελή Τουτουντζή για τη Φώφη Γεννηματά, τον φύλακα άγγελό του και τον πιο γλυκό άνθρωπο με τον οποίο έχει συνεργαστεί.

Ομολογία του Tutunji: Φώφη Γεννηματά, ο πιο γλυκός μου φύλακας άγγελος>

Δείτε την εκ βαθέων εξομολόγηση του Παντελή Τουτουντζή για τη Φώφη Γεννηματά, χαρακτηρίζοντάς την φύλακα άγγελό του και τον πιο γλυκό άνθρωπο με τον οποίο έχει συνεργαστεί ποτέ.

Σε συνέντευξή του στη Super Κατερίνα, μοιράστηκε την προσωπική τους σχέση και εξήρε τον γνήσιο χαρακτήρα της. Μάθετε περισσότερα για τη συγκινητική αυτή μαρτυρία και την εκτίμηση του Τουτουντζή για την επίδραση της Γεννηματά.

Εξομολόγηση Τουτουντζή: «Η Γεννηματά ήταν ο πιο γλυκός και αληθινός άνθρωπος, ο φύλακας άγγελός μου»

Στην προσωπική σχέση που είχε με την αείμνηστη Φώφη Γεννηματά, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε ο Παντελής Τουτουντζής σε συνέντευξή του στη Super Κατερίνα.

Με αφορμή τον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Δημήτρη Μάντζο, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, ο Παντελής Τουτουντζής μίλησε για τη γνωριμία του με τη Φώφη Γεννηματά.

Όπως αποκάλυψε, ήταν ο «φύλακας άγγελός» του, ενώ μίλησε για τον «πιο γλυκό και αληθινό άνθρωπο» με τον οποίο έχει συνεργαστεί.

Θυμάμαι που μου έλεγες πόσο ευγενική και κυρίαρχη του είπε η Κατερίνα Καινούργιου, με τον Παντελή Τουτουντζή να λέει.

«Όχι μόνο την ζωγράφισα, αλλά για μένα είναι ο φύλακας άγγελός μου για ένα προσωπικό θέμα. Ασχολήθηκε με κάτι πολύ ουσιαστικό και μας έδειξε τον δρόμο για να το πραγματοποιήσουμε. Ο πιο γλυκός και αληθινός άνθρωπος με τον οποίο έχω συνεργαστεί ποτέ.

Στην πρώτη πεντάδα», δήλωσε ο Παντελής Τουτουντζής για τη Φώφη Γεννηματά.

«Έχω επίσης συνεργαστεί με τη Λούκα Κατσέλη, μια άλλη ιέρεια», πρόσθεσε.

To top