Οργισμένες αντιδράσεις: Απάντηση του Μάριου Αθανασίου στα αμφιλεγόμενα σχόλια της Τατιάνας Στεφανίδου για το ναυάγιο στην Πύλο

Οργισμένες αντιδράσεις προκάλεσαν τα σχόλια της Τατιάνας Στεφανίδου για το ναυάγιο στην Πύλο, τα οποία προκάλεσαν ευρεία κριτική. Ο Μάριος Αθανασίου πήρε θέση απέναντι στα σχόλιά της, τονίζοντας την ανάγκη για σιωπή και σεβασμό.

Οργισμένες αντιδράσεις: Απάντηση του Μάριου Αθανασίου στα αμφιλεγόμενα σχόλια της Τατιάνας Στεφανίδου για το ναυάγιο στην Πύλο>

Όλοι είναι έξαλλοι με την Τατιάνα Στεφανίδου για τα αμφιλεγόμενα σχόλιά της σχετικά με το ναυάγιο στην Πύλο και τη διαθεσιμότητα των ασθενοφόρων.

Ο Μάριος Αθανασίου, βαθιά εξοργισμένος από τα λεγόμενά της, βγήκε στο Instagram για να εκφράσει τη διαφωνία του, τονίζοντας τη σημασία της σιωπής και του σεβασμού σε τέτοιες στιγμές. Δείτε την ιστορία της απάντησης του Μάριου Αθανασίου στα σχόλια της Τατιάνας Στεφανίδου.

Είπε αυτό που δεν έπρεπε να ειπωθεί: Όλοι είναι έξαλλοι με τη Στεφανίδου για όσα είπε για το ναυάγιο στην Πύλο

Συγκεκριμένα, μέσα από τη μεσημεριανή εκπομπή που παρουσιάζει στον Alpha, η παρουσιάστρια τόνισε ότι «επιβαρύνουμε την Ευρώπη και τη χώρα μας με αυτούς τους ανθρώπους, τους διωκόμενους.

Γιατί λέω επιβάρυνση; Γιατί χθες μιλούσαμε για τα ασθενοφόρα που δεν υπάρχουν. Τα ασθενοφόρα που δεν υπάρχουν στην Ελλάδα. Και εδώ έχουμε μια κολοσσιαία κινητοποίηση, οκτώ ή δέκα ασθενοφόρα έχουν πάει να βοηθήσουν την κατάσταση.

Αν αυτή τη στιγμή κάποιος χρειάζεται ασθενοφόρο στο νομό Πελοποννήσου, αν κάποιος σε ένα χωριό πάθει έμφραγμα, πού θα βρεθεί ασθενοφόρο να τον μεταφέρει;».

Οργισμένες αντιδράσεις: Απάντηση του Μάριου Αθανασίου στα αμφιλεγόμενα σχόλια της Τατιάνας Στεφανίδου για το ναυάγιο στην Πύλο
To top