Πλατφόρμα Ελευθερίας: Ζωή Κωνσταντοπούλου και αποχωρήσεις – Τελευταίες ενημερώσεις και εκλογές 2023

Δείτε τις τελευταίες εξελίξεις στην Πλατφόρμα Ελευθερία, καθώς η Ζωή Κωνσταντοπούλου αντιμετωπίζει αποσύρσεις και κατηγορίες. Ενημερωθείτε για τις ανακατατάξεις στα ψηφοδέλτια της Ελευθερίας και τις επερχόμενες εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Πλατφόρμα Ελευθερίας: Ζωή Κωνσταντοπούλου και αποχωρήσεις – Τελευταίες ενημερώσεις και εκλογές 2023>

Περιεχόμενα

  1. Τι συμβαίνει; Νέα αποχώρηση από την πλατφόρμα Ελευθερία – Τι λέει η Ζωή Κωνσταντοπούλου
  2. Τριγμοί εντός της Ελευθερίας Πλειός Ελευθερίας

Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις και οι εντάσεις στο εσωτερικό της Πλατφόρμας Ελευθερίας, καθώς η Ζωή Κωνσταντοπούλου αντιμετωπίζει αντιδράσεις για τις ανακατατάξεις στα ψηφοδέλτια.

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες αποχωρήσεις και τις κατηγορίες κατά της Κωνσταντοπούλου, μόλις δύο εβδομάδες πριν από τις επερχόμενες εκλογές της 25ης Ιουνίου. Μάθετε τους λόγους που προκαλούν τους τριγμούς και τις κινήσεις που κάνει η επικεφαλής του συνδυασμού εν όψει των δεύτερων εκλογών. Δείτε τις επιπτώσεις στους υποψηφίους και τη διαμόρφωση των ψηφοδελτίων.

Διαβάστε τη δήλωση της Ζωής Κωνσταντοπούλου για τον αφοσιωμένο στόχο της εκλογικής μάχης και τη δέσμευσή της για μια συμπαγή ομάδα στη Βουλή.

Τι συμβαίνει; Νέα αποχώρηση από την πλατφόρμα Ελευθερία – Τι λέει η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Μέσα σε λίγα 24ωρα έγινε γνωστό ότι ένας τέταρτος υποψήφιος της Εκλογικής Πλατφόρμας για την Πλεύση Ελευθερίας αποσύρεται από τη δεύτερη εκλογική αναμέτρηση, αφήνοντας και πάλι αιχμές κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Ο λόγος για την πρώτη σε ψήφους στη Β’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης, Νικολέττα Μπουραζάνη, η οποία προχώρησε σε μια «σκληρή» ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον επικεφαλής της Ελευθερίας Ελευθερίας: «Είχα την εντύπωση ότι στηρίζω μια γυναίκα με αξίες και ήθος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τριγμοί εντός της Ελευθερίας Πλειός Ελευθερίας

Ο επικεφαλής του συνδυασμού έκανε κινήσεις και ανακατατάξεις ενόψει των δεύτερων εκλογών της 25ης Ιουνίου, οι οποίες θα διεξαχθούν με λίστα και όχι με σταυρό, όπως αυτές της 21ης Μαΐου.

Μάλιστα, όπως καταγγέλλουν δύο από τις τρεις γυναίκες που έφυγαν, η Μαργαρίτα Καζάκου και η Όλγα Ντάλλα, ενώ πριν από τις εκλογές του Μαΐου η αντιμετώπιση που είχαν ήταν «καρδιές, αγκαλιές και γλυκύτητα», μετά την απόφασή τους να φύγουν «δεν σηκώνουμε το τηλέφωνο».

Επιπλέον, σημειώνεται ότι στην Αθήνα, δεύτερη στη λίστα, πίσω της, είναι η σύντροφος της Ζωής Κωνσταντοπούλου, η οποία δεν ήταν υποψήφια στις προηγούμενες εκλογές.

To top