Πολιτικό χάος: Ο ρόλος της Ζωής στη βοήθεια του Καραναστάση, του Μπιμπίλα και η έξαλλη αποχώρηση του Ντάλα

Δείτε το πολιτικό χάος γύρω από τον ρόλο της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην προεκλογική εκστρατεία και την οργισμένη αποχώρηση της Όλγας Ντάλλα από το κόμμα Ελευθερία. Μάθετε πώς η απογοήτευση της Ντάλλα προήλθε από τις αλλαγές στην ηγεσία που ευνοούσαν άλλους υποψηφίους όπως ο Σπύρος Μπιμπίλας και ο Ευθύμιος Μαυράκης.

Πολιτικό χάος: Ο ρόλος της Ζωής στη βοήθεια του Καραναστάση, του Μπιμπίλα και η έξαλλη αποχώρηση του Ντάλα>

Περιεχόμενα

  1. Πλεύση Ελευθερίας: Καραναστάσης και η Μπιμπίλα, η Όλγα Ντάλα Έξαλλη
  2. Πλεύση Ελευθερίας, χάος: Πώς η Ζωή βοήθησε τον Διαμαντή Καραναστάση και την Μπιμπίλα, Όλγα Ντάλα έξαλλη
  3. Η υποψήφια στον Νότιο Τομέα Αθηνών, Όλγα Ντάλλα, ανακοίνωσε την απόσυρσή της
  4. Αλλαγές στην κατάταξη των ψηφοδελτίων του Κόμματος Ελευθερίας των Εκλογών
  5. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατηγορείται για προδοσία και εκκαθαρίσεις
  6. Οι ανεκπλήρωτες υποσχέσεις: Ηθική, αξιοπρέπεια, δικαιοσύνη

Πλεύση Ελευθερίας: Καραναστάσης και η Μπιμπίλα, η Όλγα Ντάλα Έξαλλη

Δείτε το χάος γύρω από την εμπλοκή της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην προεκλογική εκστρατεία, καθώς η Όλγα Ντάλλα εκφράζει την οργή της και αποχωρεί από το κόμμα Ελευθερία.

Παρά την προηγούμενη επιτυχία της Δάλλα, η ηγεσία του κόμματος προχώρησε σε αμφιλεγόμενες αλλαγές στο ψηφοδέλτιο, ευνοώντας τον Σπύρο Μπιμπίλα και τον Ευθύμιο Μαυράκη. Η απόφαση της Dalla να αποχωρήσει αντανακλά την απογοήτευσή της για την υποτιθέμενη προδοσία και τις ανήθικες πρακτικές του κόμματος. Μάθετε περισσότερα για αυτή την πολιτική αναταραχή και μοιραστείτε τις σκέψεις σας.

Πλεύση Ελευθερίας, χάος: Πώς η Ζωή βοήθησε τον Διαμαντή Καραναστάση και την Μπιμπίλα, Όλγα Ντάλα έξαλλη

Olia Dallia, Olia Dallia, Olia Dallia, Olia Dallia, Olia Dallia, Olia Dallia, Olia Dallia: Πώς η Ζωή Κωνσταντοπούλου βοήθησε τον σύντροφό της Διαμαντή Καραναστάση και τον Σπύρο Μπιμπίλα να εκλεγούν βουλευτές;.

Η υποψήφια στον Νότιο Τομέα Αθηνών, Όλγα Ντάλλα, ανακοίνωσε την απόσυρσή της

Η Όλγα Ντάλλα, υποψήφια στις εκλογές του Μαΐου, συγκέντρωσε 6.168 «σταυρούς», αλλά τοποθετήθηκε στην τρίτη θέση της λίστας για τις εκλογές του Ιουνίου, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το κόμμα Ελευθερία της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Αλλαγές στην κατάταξη των ψηφοδελτίων του Κόμματος Ελευθερίας των Εκλογών

Οι λίστες της Εκλογικής Συμμαχίας έχουν υποστεί αρκετές αλλαγές σε σχέση με την κατάταξη των υποψηφίων στις πρόσφατες εκλογές του Μαΐου. Συγκεκριμένα, ο Διαμαντής Καραναστάσης και ο Σπύρος Μπιμπίλας πήραν εξέχουσες θέσεις στον Νότιο Τομέα της Αθήνας.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατηγορείται για προδοσία και εκκαθαρίσεις

Η Όλγα Ντάλλα επέκρινε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου για προδοσία της ίδιας και άλλων υποψηφίων, υποστηρίζοντας ότι οι ψήφοι χειραγωγήθηκαν προς όφελος συγκεκριμένων προσώπων. Η Dalla εξέφρασε την απογοήτευσή της και αποχώρησε από το κίνημα.

Οι ανεκπλήρωτες υποσχέσεις: Ηθική, αξιοπρέπεια, δικαιοσύνη

Η Όλγα Ντάλλα τόνισε την αναντιστοιχία μεταξύ της ρητορικής του κόμματος και των πράξεών του, υπογραμμίζοντας τη σημασία της ηθικής, της αξιοπρέπειας, της δικαιοσύνης και της δημοκρατίας.

Ζήτησε συγγνώμη από τους υποστηρικτές της και εξέφρασε την αδυναμία της να ανεχθεί μια τέτοια συμπεριφορά.

Μοιραστείτε το ελεύθερα.

Με αρκετές αλλαγές στην κατάταξη των ψηφοδελτίων του Κόμματος Ελευθερίας των Εκλογών.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι λίστες της Εκλογικής Συμμαχίας έχουν αρκετές αλλαγές σε σχέση με την κατάταξη των υποψηφίων της στις πρόσφατες εκλογές του Μαΐου.

Μεταξύ άλλων, στην Αθήνα, 2η στη λίστα υπό την επικεφαλής Ζωή Κωνσταντοπούλου τοποθετήθηκε ο σύντροφός της Διαμαντής Καραναστάσης, ο οποίος στις προηγούμενες εκλογές δεν ήταν υποψήφιος.

Η κυρία Ελένη Δημοπούλου από τον 2ο στους «σταυρούς» κατέλαβε την 4η θέση στη λίστα, ενώ ο γνωστός ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας από τον 3ο στους «σταυρούς» κατέλαβε την πρώτη θέση στον νότιο τομέα της Αθήνας.

Στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας, δεύτερος στη λίστα των Ελευθερίων Ελευθερίας κάτω από την κ. Κωνσταντοπούλου είναι ο κ. Σπήλιος Ζαχαρόπουλος που κατείχε την τελευταία τιμητική θέση της Νομαρχίας.

Η πρώτη σε σταυρούς Χρυσούλα Διαμαντοπούλου κατέλαβε τελικά την ένατη θέση.

Στον δυτικό τομέα της Αθήνας, η τραγουδίστρια Γεωργία Κεφαλά αναδείχθηκε πρώτη στη λίστα της Ελευθερίας Ελευθερίας, από δεύτερη στους σταυρούς, ενώ η πρώτη στους σταυρούς Αριστέα Γεωργοπούλου κατέλαβε την τρίτη θέση.

To top