Σκάνδαλο της Eurovision: Η αποκάλυψη της Τατιάνας Στεφανίδου για τον Βίκτωρα Βερνίκο

Η αποκάλυψη της Τατιάνας Στεφανίδου για το σκάνδαλο της Eurovision και ο θαυμασμός της για τον Βίκτωρα Βερνίκο – μια αξιοσημείωτη ερμηνεία.

Σκάνδαλο της Eurovision: Η αποκάλυψη της Τατιάνας Στεφανίδου για τον Βίκτωρα Βερνίκο>

Η δήλωση της Τατιάνας Στεφανίδου για τον αποκλεισμό του Βίκτωρα Βερνίκου από τη Eurovision 2023 προκαλεί σκάνδαλο και θαυμασμό.

Η Τατιάνα Στεφανίδου για τον Βίκτωρα Βερνίκο: Βερνίκος: «Υπάρχει οσμή σκανδάλου – το παιδί ήταν καταπληκτικό».

Η Τατιάνα Στεφανίδου για τον Βίκτωρα Βερνίκο: «Υπάρχει οσμή σκανδάλου – το παιδί ήταν καταπληκτικό»

Για τον αποκλεισμό του Βίκτωρα Βερνίκου, του Έλληνα εκπροσώπου στη Eurovision 2023, μίλησε η Τατιάνα Στεφανίδου κατά την εμφάνισή της στην εκπομπή T Live στον Alpha.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της ενημερωτικής εκπομπής αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η ελληνική αντιπροσωπεία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στη δήλωσή της, η Τατιάνα Στεφανίδου υπογράμμισε το αυξανόμενο σκάνδαλο γύρω από τη διαδικασία επιλογής του τραγουδιού και τις επικρίσεις σχετικά με το κόστος του.

Αναφέρθηκε σε υπαινιγμούς και αστεία που κυκλοφορούν στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης και στο διαδίκτυο για πιθανή χειραγώγηση. Τα σχόλια αυτά υπονοούσαν ότι η επιλογή του τραγουδιού «έπεσε στη μέση» και αμφισβητούσαν τα κίνητρα πίσω από αυτήν. Ωστόσο, τόνισε ότι αν το αποτέλεσμα ήταν καλύτερο, δεν θα υπήρχαν τέτοιες συζητήσεις.

«Η Eurovision δεν μας ενδιαφέρει πλέον, κανείς δεν ενδιαφέρεται», υποστήριξε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Εξήγησε ότι οι ανησυχίες για την τύχη του τραγουδιού εμφανίστηκαν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που προηγήθηκε του διαγωνισμού και οι αντιδράσεις εντάθηκαν όταν μεταδόθηκε. Παρά την αντιπαράθεση, εξήρε την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλε ο 16χρονος καλλιτέχνης, Βίκτωρ Βερνίκος, να εκπροσωπήσει τη χώρα τους και να εκπληρώσει το όνειρό του.

Η Τατιάνα Στεφανίδου τόνισε τη σημασία της προστασίας του νεαρού καλλιτέχνη και της ενδελεχούς διερεύνησης τυχόν υποκείμενων παραγόντων που μπορεί να επηρέασαν την απόφαση.

Το απόγευμα της Παρασκευής στην εκπομπή T Live στον Alpha, η Τατιάνα Στεφανίδου επανέλαβε: «Το παιδί ήταν καταπληκτικό σε αυτό που έκανε και έδωσε τον καλύτερό του εαυτό, πραγματικά. Τα έδωσε όλα».

To top