Τελευταίες ενημερώσεις: Η Σταματίνα Μάλλα υπερασπίζεται τον Αλέξη Γεωργούλη στην υπόθεση βιασμού εν μέσω φημών για σχέση

Ενημερωθείτε για τη φερόμενη σχέση της δικηγόρου Σταματίνας Μάλλα με τον ηθοποιό Αλέξη Γεωργούλη, καθώς τον υπερασπίζεται σε υπόθεση βιασμού. Δείτε τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις γύρω από την υπόθεση.

Τελευταίες ενημερώσεις: Η Σταματίνα Μάλλα υπερασπίζεται τον Αλέξη Γεωργούλη στην υπόθεση βιασμού εν μέσω φημών για σχέση>

Περιεχόμενα

  1. Stamatina Malla: Γεωργούλη και τον υπερασπίζεται σε υπόθεση βιασμού
  2. Φημολογείται σχέση της Σταματίνας Μάλλα με τον Αλέξη Γεωργούλη

Η Σταματίνα Μάλλα, γνωστή δικηγόρος, φημολογείται ότι έχει στενή σχέση με τον ηθοποιό Αλέξη Γεωργούλη, καθώς τον υπερασπίζεται σε υπόθεση βιασμού.

Η υποτιθέμενη σχέση τους έχει γίνει καυτό θέμα, με κοινές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να τροφοδοτούν τις φήμες. Μάθετε περισσότερα για τη σχέση τους και τις τελευταίες ενημερώσεις για την υπόθεση.

Stamatina Malla: Γεωργούλη και τον υπερασπίζεται σε υπόθεση βιασμού

Η Σταματίνα Μάλλα, γνωστή δικηγόρος, φέρεται να υπερασπίζεται τον ηθοποιό Αλέξη Γεωργούλη σε υπόθεση βιασμού.

Οι δυο τους φημολογείται ότι έχουν στενή σχέση και έχουν μοιραστεί πολλά κοινά στιγμιότυπα στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Κατά τη διάρκεια του Πάσχα του 2022, εθεάθησαν να διασκεδάζουν με φίλους στη Λάρισα και να τραγουδούν μαζί. Ωστόσο, καθώς έρχονται στο φως περισσότερες πληροφορίες για την υπόθεση, έχουν προκύψει συγκλονιστικές αποκαλύψεις από την Ελίζα Βόζεμπεργκ..

Φημολογείται σχέση της Σταματίνας Μάλλα με τον Αλέξη Γεωργούλη

Στην εκπομπή «Σούπερ Κατερίνα», ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποκάλυψε ότι η Σταματίνα Μάλλα συστήθηκε στο κοινό το 2015 ως σύντροφος του Αλέξη Γεωργούλη από δημοσίευμα της Real News.

Κατά τη διάρκεια των έξι μηνών που ο Γεωργούλης ήταν χωρισμένος με την Τόνια Σωτηροπούλου, γράφτηκαν πολλά για τη σχέση τους. Το περιοδικό Hello διέψευσε τις φήμες και ανέφερε ότι ήταν απλώς καλοί φίλοι και συνεργάτες.

Τελευταίες ενημερώσεις: Η Σταματίνα Μάλλα υπερασπίζεται τον Αλέξη Γεωργούλη στην υπόθεση βιασμού εν μέσω φημών για σχέση

Αν και έχουν περάσει οκτώ χρόνια από τότε, η κατάσταση της σχέσης τους παραμένει άγνωστη, αλλά η Malla συνεχίζει να διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Γεωργούλη ως δικηγόρος του.

Τελευταίες ενημερώσεις: Η Σταματίνα Μάλλα υπερασπίζεται τον Αλέξη Γεωργούλη στην υπόθεση βιασμού εν μέσω φημών για σχέση
To top